Što vaša intimna frizura govori o vama?

Autor 12.5.2011. u 07:42

Što vaša intimna frizura govori o vama?

Kakvu depilaciju genitalnog područja najradije birate? Brazilsku? Ili možda francusku? Koja god da vam je omiljena, znajte da puno toga otkriva o vama, čak možda i ono što ni sami ne znate

Žene danas frizurama ‘tamo dolje’ posvećuju jednako puno pozornosti kao i frizurama na glavi. A govore li te frizure nešto o svojim vlasnicama? Itekako! Otvorene i pomalo divlje žene biraju jednu vrstu frizure, a one samozatajnije drugu vrstu. Vrijeme je da otkrijete što frizura ‘tamo dolje’ govori o ženi.

Thinkstock

Frizura ‘tamo dolje’ otkriva puno o ženi

Obična bikini depilacija

Riječ je o depilaciji dlačica koje vire ispod gaćica bikinija. Dakle, depilira se minimalno područje i zbog toga se zove obična bikini depilacija. A što ona otkriva o vama? Budući da je riječ o najsigurnijoj depilaciji, znači da ste dobra djevojčica koja se ne želi odreći svoje prirodne ljepote. Skromni ste i ne želite privlačiti pažnju radikalnim ponašanjem, ali želite biti uredne i lijepe.


Francuska depilacija

Vrlo je slična običnoj, ali zahvaća ipak nešto više dlačica na preponama. Takvoj depilaciji pribjegavaju žene koje više ne žele biti ‘obične’. One su još uvijek dobre djevojke koje svijetu ipak žele pokazati da imaju svoj pomalo zločesti stav. Žene koje odaberu francusku depilaciju vole promjene i u određenom životnom trenutku odluče otkriti malo više svoje ženstvenosti.

‘Strip’ depilacija

Ovo je vrlo popularna depilacija u sklopu koje se uklanjaju sve dlačice izuzev tanke crtice koja ostaje. Muškarcima se posebno sviđa takva depilacija – i na pogled, i na dodir. O ženi pak otkriva mnogo toga: pustolovna, otvorena i komunikativna. Spremna je na svakakve ludosti, ali nikada ne prijeđe granicu – baš kao i tijekom depilacije. Skine gotovo sve, ali nikada ne potpuno do kraja.

Brazilska depilacija

Ovo je posljednjih godina zasigurno najpopularnija depilacija na svijetu, posebno među holivudskim ljepoticama. Brazilka podrazumijeva skidanje svih dlačica – i na genitalijama i na dijelu anusa! Može biti vrlo bolna, ali nakon postupka žena ima osjećaj slobode i lakoće. Upravo se takve žene odlučuju za brazilsku depilaciju – slobodne i neopterećene. One znaju da su seksi, dive se svome tijelu, a to očekuju i od drugih. Nesputane su i u seksu iako katkada mogu biti prenapadne i ne ostaviti ništa mašti.

Autor 12.5.2011. u 07:42