Što žene ne podnose nakon seksa

Autor 6.11.2011. u 13:23

Što žene ne podnose nakon seksa

Nevjerojatnih 32 posto žena priznaje da ne može podnijeti maženje nakon seksa, ali da se sile na noćne zagrljaje samo da ne bi uznemirile svog partnera, piše Daily Mail citirajući recentno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Unatoč tome, 55 posto žena priznaje da uspije maziti svog muškarca u krevetu svake noći, ali obično im omoguće najkraći mogući zagrljaj prije nego što se okrenu i zaspu.

Čak 77 posto žena priznaje da obavlja manevar ‘zagrljaj i okret’, koji je patentirao Ross u popularnoj američkoj seriji ‘Prijatelji’ gdje on zagrli partnericu dok ona ne zaspi, brzo se odvoji, okrene i zaspi na svom dijelu kreveta. Ipak, polovica žena u Velikoj Britaniji priznaje da im se ne sviđa maženje u krevetu jer, kad je gotovo sa seksom, žele samo zaspati.

Jedna od pet žena kaže da ne voli predug osobni kontakt sa svojim partnerom tvrdeći da im je maženje u krevetu neugodno i da im je od toga vruće. Trećina žena dopustit će noćno maženje samo dva puta tjedno ili manje, a više od jedne od 20 priznaje da jedva pronađe snage zagrliti svog partnera. Ova bi statistika mogla uznemiriti muškarce željne maženja: jedna od 10 žena priznaje da bi radije provjerila svoj Facebook profil u krevetu prije spavanje nego se mazila s muškarcem koji joj je u blizini.

Oba spola priznaju da manje maze svog partnera kako postaju stariji. Ipak, jedan od pet muškaraca i žena kažu da maze svog partnera svaku večer, sedam puta tjedno u prosjeku. 41 posto Britanca tvrdi da će se najčešće maziti tijekom zimskih mjeseci, piše Daily Mail.

Autor 6.11.2011. u 13:23

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija