STUDENT DAY FESTIVAL PREDSTAVLJA CULTURE WEEK!

Autor 9.5.2013. u 07:15

STUDENT DAY FESTIVAL PREDSTAVLJA CULTURE WEEK!

Rijeka, 09. svibnja 2013. – Velika riječka studentska zabava na kojoj će zaplesati tisuće mladih Student Day Festival 2013. po četvrti će put ugostiti domaće i svjetske glazbene zvijezde, a u festivalskim danima zabave i opuštanja najavljuje i tjedan kulture! Kako bi unaprijedili kulturnu osviještenost mladih u terminu od 20. – 25. svibnja 2013. na programu festivala naći će se predstave mladih umjetnika i glumaca, teatra Exit, ali i ona hrvatskog glumca koji je stigao do holivudskih visina, poznatog Rade Šerbedžije.

U petak 24. i subotu 25. svibnja u Rijeci nas očekuje glazbeni, sportski i zabavni spektakl za mlade iz cijele Hrvatske i regije. Student Day festival predstavit će i veliki fitnes događaj ChikaZ Fit Fest u organizaciji ChikaZ tima koji već nekoliko godina prati riječki festival, a ove godine po prvi puta trajat će dva dana. U petak će posjetitelji imati priliku isprobati nove hit programe Les Mills koje će voditi poznati instruktori iz Francuske i Izraela. U subotu nas očekuje veliko plesno ludilo uz radionice regetona i brazilskih ritmova, a cijeli program završit će Zumba fitness masterclassom uz goste iz Perua, Brazila, Mađarske i Hrvatske.

Na zabavnom druženju bez fakultetskih briga 24. svibnja zapjevat će Hladno pivo, Mandrili, Kandžija, Sane, Moskva te Kung Foo Fighters. Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke britanskih house zvijezda The Shapeshiftersa, grupe Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP tribute benda.

Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje.

 

http://www.facebook.com/StudentDayFestival

https://www.facebook.com/events/506958506017162/?ref=ts&fref=

 

SELECT PR za Student Day Festival 2013.

Ivana Čabraja / [email protected] / tel: 099 707 6423

Autor 9.5.2013. u 07:15