Top 5 seksualnih želja svakog muškarca

tačno.net
Autor 7.1.2013. u 20:51

Top 5 seksualnih želja svakog muškarca

Seks je igra koja može dovesti do vrhunca jedino ako ju odigrate na pravi način. Mislite li da ste svom partneru pružili baš sve što se seksa tiče razmislite još jednom. Donosimo 5 skrivenih seksualnih želja o kojima sanja svaki muškarac

Većina muškaraca sanja o tome da partnerica preuzme inicijativu i iznenadi ga strastvenim seksom

Grebanje i erotski ugrizi
Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osjećate tijekom seksa i upotrijebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovest će ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste pretjerali.

Seks iznenađenja
Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerica preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje nakon tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz nakon ručka neke su od ideja kojime niti jedan muškarac ne može odoljeti.

Milovanje vlastitog tijela
Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje tijelo. Tijekom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje tijelo i kosu.


Zvukovi zadovoljstva

Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Ispustite glas i pokažite mu što osjećate. Osjetite li potrebu izgovorite i nekoliko ‘prljavih’ riječi i opišite mu što želite od njega.

Igra jezikom
Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može odoljeti. Poigrajte se nježnim poljupcima na predjelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i ispunite sve njegove snove

tačno.net
Autor 7.1.2013. u 20:51

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija