Unesite dašak romantike u svakodnevnicu

Autor 17.2.2011. u 10:24

Unesite dašak romantike u svakodnevnicu

Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo; s vremena na vrijeme isplanirajte večeru iznenađenja.

Organizirajte raniji dolazak kući i pripremite sve za posebnu večer: svijeće, glazba, romantični ugođaj. Možete rezervirati i stol u nekom romantičnom restoranu ili se pak odlučiti na romantični vikend u dvoje. Pošaljite partneru/partnerici nešto posebno.

Ako se radi o rođendanu ili godišnjici tu je neizostavno cvijeće, vino ili čokolada koje ćete poslati u ured svog partnera ili bračnog druga. Ovu gestu možete napraviti i bez obzira na to da li se radi o posebnom datumu; poklanjanjem sitnice bez povoda zasigurno će biti zapamćena i ugodna gesta.

Priuštite si masažu i uživajte; naučite vještinu pružanja opuštajuće masaže te na kraju napornog dana na poslu svom partneru uljepšajte dan tako da mu/joj izmasirate stopala i leđa. Pri tom priredite romantični, opuštajući ugođaj uz mirisne svijeće, eterična ulja i prigušenu glazbu. Napišite svom dragom/dragoj poruku romantičnog sadržaja e-mailom ili SMS-om.

Poruka neka bude u stilu „Mislim o tebi“ ili „Jedva te čekam vidjeti“. Na ovaj način uvući ćete mu/joj se u misli te će ostatak dana provesti razmišljajući o vama.

e-zena

Autor 17.2.2011. u 10:24

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija