VIDEO: Australski rudari otpušteni zbog Harlem Shakea

tačno.net
Autor 4.3.2013. u 14:34

VIDEO: Australski rudari otpušteni zbog Harlem Shakea

YouTube

Otpušteni radnici kazali su za list West Australian da nisu prekršili sigurnosna pravila, ustvrdivši da za vrijeme snimanja plesne točke nisu skidali kacige.

Australska rudarska tvrtka objavila je da je otpustila 15 svojih radnika jer su ispod zemlje tijekom noćne smjene izveli novi zarazni internetski plesni hit Harlem Shake i time “ugrozili sigurnost” u rudniku. Video u trajanju od 30 sekundi postavljen na YouTube prikazuje skupinu rudara kako u rudniku Agnew na zapadu Australije izvode Harlem Shake, ples koji obično počinje jedna osoba a kojoj se ubrzo priključuje veća skupina neobično odjevenih plesača.

Tvrtka Barmico koja je otpustila radnike nije bila dostupna za komentar. Lokalni australski mediji objavili su obavijest koju je tvrtka poslala otpuštenim radnicima, u kojoj se navodi da su radnici “prekršili ključne vrijednosti sigurnosti, integriteta i izvrsnosti tvrtke”. Otpušteni radnici kazali su za list West Australian da nisu prekršili sigurnosna pravila, ustvrdivši da za vrijeme snimanja plesne točke nisu skidali kacige.

Harlem Shake je elektronska plesna snimka američkog glazbenika DJ Baauera objavljena prošle godine. U posljednje je vrijeme snimka postala globalni internetski fenomen s više od 4000 novih amaterskih inačica iz cijelog svijeta koje se svakoga dana postavljaju na YouTube.

Poslovni.hr

tačno.net
Autor 4.3.2013. u 14:34