Vjenčanje iz gejmerskih snova!

tačno.net
Autor 9.12.2013. u 12:25

Vjenčanje iz gejmerskih snova!

PAR GAMERA, Adam Bohn i Michelle Chang, poznatiji kao Artix i Trini, priredili su vjenčanje za pamćenje.

Adam je uspješni programer video igrica, a u njegovoj tvrtki Artix Entertainment mu se pridružila i sada supruga, a nekad djevojka Michelle. “Ona je jedini cura koja me nikad nije nazvala čudnim”, rekao je Adam.

Njih su dvoje svoje vjenčanje planirali devet mjeseci. Uzvanici su znali da od Adama i Michelle trebaju očekivati nešto nesvakidašnje, no nisu bili svjesni koliko daleko to može otići.

Kada svećenik tijekom svečanosti upita “Ako netko ima nešto protiv ovog braka, neka govori sada ili zauvijek šuti” obično nastane smrtna tišina, no ovaj je par zamislio drugačiji razvoj događaja. Nakon tih svećenikovih riječi krenulo je ludilo koje će se graditi sljedećih deset minuta.

Uskoro je svima postalo jasno zašto mladoženja i nekoliko njegovih kumova preko smokinga imaju navučene viteške oklope; u prostoriju je ušao vitez izazivajući Adama na okršaj. Michelle je svom budućem suprugu osobno uručila mač uz riječi: “Sredi ga, ljubavi!”, a Adam ju je poslušao.

Nakon viteza na red su došle nindže koje su također imale nešto protiv braka Adama i Michelle, a umiješali su se čak i Iron Man i Batman, obojica se boreći za Adamovu naklonosti i pomoć pri rješavanju njihovih problema koji dolaze s titulom superjunaka.

Adamovi su ljudi uspješno otklonili i prijetnju koju su predstavljali direktor hotela u kojem je vjenčanje održano te njegovi pomoćnici, kad je naposljetku u dvoranu ušao legendarni Jimmy Hart, ikona hrvačkog biznisa u SAD-u.

Adam je ipak za Yahoo rekao kako su on i Michelle zapravo prilično tradicionalni te će starost dočekati skupa, a sigurni smo da njihovo vjenčanje nitko od prisutnih neće nikad zaboraviti.

index.hr

tačno.net
Autor 9.12.2013. u 12:25