ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVORIO RUJANFEST 2012.

Autor/ica 15.9.2012. u 10:04

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTVORIO RUJANFEST 2012.

Željko Joksimović otvorio je peti po redu Rujanfest. Nižući hitove i prkoseći lošem vremenu Željko je rasplesao tisuće posjetitelja koji su prvog dana posjetili Rujanfest. Iva Belent Todorić, Tatjana Dragović, Tatajana Jurić, Lana Banely, Kristina Bradač oduševljeno su plesale prvog dana Rujanfesta

Zagreb, 15. rujna 2012. – Unatoč lošim vremenskim uvjetima koji su odgodili njegovo otvaranje, sinoć je započeo jubilarni peti po redu Rujanfest. Regionalna glazbena zvijezda Željko Jokismović zapalio je tisuće rasplesanih obožavatelja koji su u glas pjevali hitove poput Ljubavi, Lane Moje, Nije Ljubav Stvar i brojne druge. Nova lokacija Rujanfesta pored centra Westgate posjetiteljima pruža udobnost, siguran parking i prijevoz do lokacije, te brojne druge mogućnosti. 

“Zagreb i ja dišemo zajedno. Prekrasna ste publika i s veseljem seu vijek vraćam. Nastup na ovogodišnjem Rujanfestu ostati će mi dugo u sjećanju i veselim se ponovnom susretu. “– izjavio je Željsko Joksimović nakon nastupa. 

Prvog dana, Rujanfest su posjetile i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput Ive Balent Todorić, Tatjane Dragović, TV voditeljica Lane Banely, Tatjane Jurić i Korane, modne urednice Kristine Bradač, bivših manekenki Lane Pavić i Ane Krpan, survivora Radovana Stošića i brojnih drugih. 

Do posljednjih su mjesta bile ispunjene i brojne kuće poput Rakijarnice, Slavonske i Vukovarske, kuće Leskovačkog roštilja, I brojne druge. Vlak smrti i brojni drugi zabavni sadržaji privukli su najmlađe koji su se teško odvajali od dječjih radosti. 

Večeras nas na središnjoj pozornici Rujanfesta očekuju nastupi Slavonskih Lola, te splitske grupe Magazin. Ulaz na koncert je slobodan za sve posjetitelje. 

Za svih jedanaest dana koliko traje ove godine, Rujanfest svim posjetiteljima iz grada Zagreba omogućuje besplatan prijevoz autobusima i to sa čak tri lokacije: Črnomerec, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić na Savi. Svi posjetitelji tako na Rujanfest mogu doći u terminima polaska iz grada svakih 15 minuta u terminu od 16 do 23 sata, te povratka u Zagreb svakih petnaest minuta u terminu od 22 – 03 sata. Sve vožnje su besplatne. Također, Taxi Cammeo nudi posebnu ponudu,  društvo od četvero do Rujanfesta dovozi već od 15 kuna po osobi sa lokacija: Črnomerec, Novi Zagreb – Avenue Mall, Glavni Kolodvor i okretište Dubrava.

 

www.rujanfest.com

 

Autor/ica 15.9.2012. u 10:04