ŽENSKA POSLA: Kako prepoznati frajera s malim penisom?

Autor 25.7.2012. u 20:17

ŽENSKA POSLA: Kako prepoznati frajera s malim penisom?

Ako je suditi po većini obavljenih istraživanja, prosečna veličina muškog polnog organa u erekciji iznosi 14,7 centimetara, dok se sve manje od navedene veličine smatra malim penisom. Kako bi se izbegla potencijalno neprijatna situacija, donosimo vam nekoliko upozoravajućih znakova da bi muškarac koji vam se veoma dopada mogao da vam priredi “malo” iznenađenje.

Mali penis – veliki ego

Manje obdareni muškarci čitavog života bore se sa spoznajom da su “male ribice u okeanu muškosti”. Zato su mnogi od njih bili primorani da savladaju umeće kreiranja lažnog ega, kako bi sebe i svet oko sebe ubedili da su vredniji od samog zlata. Veličina njihovih ega najčešće se meri poslovnim uspesima i vrtoglavom karijerom, jer zbog svojevrsne kompenzacije ova vrsta muškaraca neretko teži luksuznom načinu života. Oni biraju da voze “besne” automobile, koje momci s prosečnim penisom nemaju želju sebi da priušte. Takođe, skloni su tome da stvaraju široku mrežu prijatelja, poznanika i veza.

Majstori oralnog seksa

Budući da na neki način moraju da kompenzuju svoj nedostatak “tamo dole”, manje obdareni muškarci s vremenom nauče kako da veštine zadovoljavanja jezikom dovedu do savršenstva. Ponašaju se kao bucmasti klinci kojima se servira tanjir pun hrane – gotovo uvek vam ga vrate savršeno olizanog! Zapravo, bez obzira na surovu činjenicu da su im gaće u prednjem delu poprilično praznjikave, cure zadržavaju samom idejom na moć njihovog jezika.

Zagovornici teorije “veličina nije bitna”

Dame, čuvajte se zagovornika ovakvih teorija, jer se najverovatnije radi o onima koji u pantalonama imaju “šesti prst”. Naime, pošto ih je majka priroda ignorisala u trenucima kad se delila veličina, njihov jedini način samoobrane jeste ispiranje mozgova žena koje još uvek nisu upoznale čari gospodina “velikog”.

telegraf.rs

Autor 25.7.2012. u 20:17

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija