Artic Rent a Car odgovara svim potrebama klijenata

tačno.net
Autor 20.3.2014. u 08:19

Artic Rent a Car odgovara svim potrebama klijenata

Artic Rent a Car agencija za iznajmljivanje vozila započela je u januaru 2011.godine svoje djelovanje u Mostaru. Krenula je sa svega tri vozila, a danas, nepune tri i pol godine od početka Artic Rent a Car ima flotu od 70 vozila.
Predstavništva se osim Mostara, nalaze i u Sarajevu, te Međugorju. U samom početku jedna mlada i mala firma već je prerasla u prepoznatljivu agenciju koja je postgila odlične i zapažene razultate u svom poslu.
Prema riječima Nedima Selimotića, vlasnika i direktora Artic Rent a Car, pored toga što se njegova agencija bavi klasičnim rent a car iznajmljivanjem vozila, tu je i vrlo zanimljiva ponuda za pravna lica i kompanije, te predstavništva za dugoročni najam vozila, što podrazumijeva najam vozila od šest mjeseci do dugogodišnjeg najma.
-Kada su u pitanju takvi aranžmani mi nabavljamo vozila po potrebi naših klijenata, a na osnovu toga formira se i cijena. Naš cilj nije samo iznajmiti vozilo, nego stvoriti partnerski odnos sa svojim klijentima zbog kojeg neće imati potrebu mijenjati rent a car agenciju. Dugogodišnje iskustvo uposlenika u iznajmljivanju vozila omogućava nam da predvidimo sve potrebe klijenata, kaže Selimotić.
Artic Rent a Car ima svoju kancelariju i na mostarskom aerodromu, a s konačnim stavljanjem u puni kapacitet Aerodroma u Mostaru, agencija će se nametnuti kao servis, i to ne samo onim turistima koji avionom dolaze u Mostar, nego i ostalim posjetiocima koji svake godine svojim dolascima u Mostar obaraju rekorde po posjećenosti ove turističke destinacije.
Već potvrđeni klijenti Artc Rent a Car agencije su brojni Bosanci i Hercegovci koji žive u inostranstvu, a svoje zadovoljstvo uslugom iskazuju i na taj način da se svake godine upravo obraćaju ovoj ageniciji i redovno uzimaju njena vozila za svoje potrebe.
Nijedno vozilo Artic Rent a Car nije starije od tri godine, a svako vozilo pokriveno je dvostrukim osiguranjem. Artic Rent a Car pokrenuo je i aplikaciju za mobilni telefon zahvaljujući kojoj se u najkraćem roku, od dva minuta, može izvršiti rezervacija vozila.
Vozni park čine komforna i udobna vozila (Opel Corsa), luksuzne limuzine (VW Passat, Škoda Octavia), a na liniji se nalaze i kombi vozila s devet sjedećih mjesta (Opel Vivaro).
tačno.net
Autor 20.3.2014. u 08:19

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija