Gradimir Gojer: Najoštrije osuđujem pokušaj fašističkog zastrašivanja u medijskom prostoru

tačno.net
Autor 4.1.2015. u 15:20

Gradimir Gojer: Najoštrije osuđujem pokušaj fašističkog zastrašivanja u medijskom prostoru

Napad na glavnu urednicu portala tačno.net gospođu Šteficu Galić i urednika i novinara Amera Bahtijara u mostarskom centru MEPAS novi je dokaz neslobode i evidentne političke oktoriranosti medijskog prostora u Bosni i Hercegovini! Oni koji su grubo vrijeđali gospođu Galić i njenog suradnika pripadaju najretrogradnijim nacionalistima, onima kojima ništa u ovoj državi i ovoj zemlji nije sveto, a njihov vokabular mržnje i uvreda u civiliziranom svijetu davno je smješten u ropotarnicu zaborava.

Iznenađuje postupak policije hercegovačko-neretvanskog kantona koja nije ozbiljnije reagirala na ovaj slučaj, koji po svemu nosi elemente prijetnje i zastrašivanja medijskih djelatnika.

Sve dok u ovoj državi tužiteljstva i policija ne budu radili ozbiljno svoj posao nitko od medijskih djelatnika, ali i politički mislećih bića neće se osjećati slobodno.

Najoštrije osuđujući pokušaj fašističkog zastrašivanja u medijskom prostoru pružam javnu potporu djelatnicima portala tačno.net i tražim od ministra unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije da u sadejstvu sa javnim tužiteljem žurno reagira i po slovu zakona, pravedno, privede one koji ugoržavaju medijske djelatnike i podstiču nacionalističku mržnju.

tačno.net
Autor 4.1.2015. u 15:20

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija