IMEP-ova predstava “Misija Moguće” u Mostaru

tačno.net
Autor 12.12.2019. u 11:19

IMEP-ova predstava “Misija Moguće” u Mostaru

Večeras (četvrtak 12. decembra u 19:00 časova) u Domu herceg Stjepan Kosača gostuje IMEP-ova predstava „Misija Moguće“, urnebesna komedija u kojoj učestvuju Aida Bukva, Mirza Mušija i Almir Čehajić Batko.

U komediji “Misija moguće” glumci na izuzetno duhovit način pokazuju kako često budemo zavedeni trivijalnim pitanjima dok pored nas prolazi život i tako sve do pred kraj predstave kada se desi – zaokret!

Ulaz na predstavu je besplatan!

Inače, Program osnaživanja nezavisnih medija (IMEP) je USAID-ov program koji podržava nezavisnost medija i slobodu izražavanja u BiH jačanjem održivosti medija, podizanjem kvaliteta medijskog sadržaja izgradnjom kompetencija novinara, pružanjem pravne podrške medijima i novinarima, kao i aktivnim uključivanjem građana i građanki u medijski prostor kao nezavisnih medijskih glasova u BiH. Naime, ovaj program, osim što podržava nezavisne medije, praktično poziva sve građane da postanu građani novinari, za njih ima pripremljene i grantove od 2.000 do 5.000 dolara –  javni poziv je stalno otvoren, a više detalja kao i odgovori na najčešće postavljena pitanja nalaze se na imep.ba ili na facebooku na objavi.ba.

tačno.net
Autor 12.12.2019. u 11:19