Invazija velikosrpske otrovne hobotnice

Invazija velikosrpske otrovne hobotnice

Evo zahvaljujući medijima čitam i pratim razvoj i djelovanje otrovnih gmizavaca, hobotnice SNSD –a i tzv. „dodikovaca„.

Njihov guslar i stočar iz genocidne tvorevine RS-a, despot i diktator, najveći rušitelj naših državnih, bosanskohercegovačkih vrijednosti, Milorad Dodik dogovara se sa Bakirom i SDA, da mu ustupe mjesto srpskog potpredsjednika Federacije ili ministra u vladi Federacije.

U našim prilikama i odnosima, kao ulizničkom djelovanju aktera u vlasti kod Bošnjaka, moguće je uvijek i nadati se takvom nakaradnom i ljigavom odnosu istih.

Znajući da je i rah. „babo„ naš primio odlikovanje od Franje Tuđmana zašto to i njegov nasljednik sin Bakir ne bi primio slično odlikovanje i od Milorada Dodika.

Dozvoljavajući razvoj i širenje otrovnih pipaka njegove hobotnice „dodikovaca„ i po Federaciji, kao i po gradu Mostaru, sa njihovim uzurpatorskim jaranom i „čistokrvnim„ Hrvatom, orguljašem Draganom Čovićem, nadati se ubacivanjem istih u vladu Federacije ili na ministarske pozicije HNK ili Federacije.

Dirigent orkestra i guslar, despot i diktator u entitetu Republika Srpska, svinjogojac i ovčar Milorad Dodik želi svojim ogavnim istupima i bljuvotinama da konačno u Federaciji i na ove prostore grada Mostara prenese svoje zarazne klice njihove već odavno viđene i preživljene velikosrpske nacionalističke ideologije. Našao je dobrog saučesnika iza crnih mantija velikosrpskih crkvenih vjerodostojnika, od mostarskih popova, paroha, vladike Grigorija i sve do patrijarha Irineja i svetoga Sinoda, koji obilatno dijeli neka metalna odlikovanja ovim zaslužnim „dodikovcima“, „vučićevcima“ i raznim drugim neljudskim iksanima, životinjskoga korijena.

Neka naša Bosna ponosna i prkosna i konačno ostane bez svojih bosanskih Srba. „Dodikovci„ zatrovani nacionalizmom, mržnjom i ignorisanjem svoje domovine, ako je i njihova preuzeli bi njihove pozicije u vlasti i konačno  im je otvoren put na kome godinama djeluju u rušenju i države Bosne i Hercegovine što im je cilj.

Sudbonosni je ovo alarm i upozorenje i našim Bošnjacima u vlasti da ne dozvole i svome Bakiru i Fahrudinu kao i njihovim strankama da se tako nedolično igraju sa sudbinom države i posebno njihovih grašana bosanski Srba i ostalih, koji istinski dušom i srcem vole svoju jedinu domovinu, Bosnu i Hercegovinu.

Kako se ne bi desilo kao u mnogim slučajevima već viđenim i doživljenim da oni to nisu znali primjera radi nisu na vrijeme trebali tužiti sudu u Hagu i Srbiju i Hrvatsku za genocidne radnje i agresiju na Bosnu i Hercegovinu ili nisu bili dovoljno informisani o sadržaju scenarija SANU ili iz Vatikana, u djelovanju prema našoj domovini.

Ne zna to ni Fadil Novalić i njegov ministar Nermin Džindić, u svim svojim aktivnostima, u spašavanju HDZ-ovog nekadašnjeg “lažnog diva” firmu Aluminij iz Mostara sa grbače građana Federacije i države BiH.

U cilju okončanja i konačne ove pljačke nameće se i nužno riješenje za Bakira i Fahrudina da u fazi formiranja novog saziva vlade Federacije zadrže ove iste svoje podanike i ulizice sa novim i prispjelim „dodikovcima„ za konačnim i bržim rješenjima rušenja i Federacije i države.

Niste vi ništa znali o svim ovim lošim i kriminalnim radnjama razgovora i dogovora, čelnika u Bošnjaka, sa velikosrpskim i velikohrvatskim nacionalistima i rušiteljima države u kojoj su se i rodili i istoj pripadaju.

Čemu da se nadaju svi ostali građani ove države njeni patrioti i domoljupci koji je vole i čuvaju kao svoju jedinu domovinu ako im pipci „najotrovanije hobotnice iz SNSD –a i HDZ-a„ normalno i nesmetano djeluju u njenim rukovodnim i upravljačkim strukturama vlasti, kao krtice unutrašnjeg razaranja i uništenje.

Da li se pitamo, nije li nas već zadesila ista sudbina sa našom bivšom zajedničkom domovinom, sa njenom Armijom  i sa svim našim velikim vrijednostima stvaranja i življenja.

Dakle, ne dozvolimo stvaranje i razvoj sličnoga sadržaja i ovoga scenarija, bez čestite i nužne deratizacije i konačnog uništavanja svih naših gmizavaca i štetočina, ma kome pripadali i bilo gdje se nalazili.