“Ja volim svoj bluz” u Narodnom pozorištu Mostar

tačno.net
Autor 18.5.2015. u 14:08

Izdvajamo

  • Goran Sultanović je već više od četiri decenije profesionalni glumac i zabilježio je veliki broj pozorišnih, filmskih i serijskih uloga.

Povezani članci

“Ja volim svoj bluz” u Narodnom pozorištu Mostar

U petak, 22.05.2015. sa početkom u 20:00 u Narodnom pozorištu Mostar pogledajte kabare Gorana Sultanovića “Ja pevam svoj bluz”. Riječ je o autentičnoj umjetničkoj priči koja predstavlja jedinstven presjek kulturnih i društvenih dešavanja i svojevrsnu pobunu protiv promašenih vrijednosti prisutnih u našem društvu posljednjih godina. Zbog toga je ovaj kabare uvijek pomalo drugačiji, ali uvijek protkan jedinstvenim tonom sa autentičnom pričom koja na zabavan način tumači vrijeme u kome živimo. Uživajte i zabavite se uz sat i pol odličnog humora praćenog muzičkim performansom šarmantnog Gorana Sultanovića i njegovih prijatelja.

Goran Sultanović je već više od četiri decenije profesionalni glumac i zabilježio je veliki broj pozorišnih, filmskih i serijskih uloga.

Ulaznice po cijeni od 10 KM možete rezervisati na broj telefona 036 550 128 ili u inbox Facebook stranice Narodno pozorište Mostar.

kabare

tačno.net
Autor 18.5.2015. u 14:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija