„Kisik“ na sceni HNK Mostar

tačno.net
Autor 13.12.2017. u 12:46

„Kisik“ na sceni HNK Mostar

Na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru u petak, 15. 12. 2017., s početkom u 20 sati, bit će odigrana predstava „Kisik“.

„Kisik“ je priča iz moskovske zgrade ispričana biblijskim jezikom i puna različitih asocijacija. Originalnost dramaturške ideje zasniva se na tome da glumci vode dijalog s publikom pomoću ritmizirane i poetizirane proze. Autor nudi izravna, ali lagana, zgodna i duhovita razmatranja na teme morala, egzistencijalna, društvena i politička pitanja. Viripajev ne štedi nikoga: kritizira život u vele­gradu, ismijava život snobova. Glavno vezivno tkivo ovoga snažnog i neobičnog teksta je naslovni kisik, koga traže ju­naci – Ona i On. Kisik je za njih nosilac ljubavi i slobode pa se zato „bezdušni dekadenti“ srčano bore za njega.

Autor predstave je Ivan Viripajev, režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, a u njoj igraju Jelena Kordić Kuret i Ivan Skoko.

Više informacija o predstavi dostupno je putem poveznice http://www.hnkmostar.ba/kisik

Ulaznice

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, odnosno za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati:

Studenti Sveučilišta u Mostaru i za ovu predstavu s redovitog repertoara HNK Mostar mogu iskoristiti vaučere koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora ili na blagajni HNK Mostar.

Tagovi:
tačno.net
Autor 13.12.2017. u 12:46

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija