Konferencija za novinare povodom početka priprema za novu predstavu HNK Mostar

tačno.net
Autor 8.9.2013. u 17:43

Konferencija za novinare povodom početka priprema za novu predstavu HNK Mostar

Konferencija za novinare u povodu početka proba za predstavu ”Chick lit” hrvatskog autora Damira Šodana održat će se u ponedjeljak, 9. rujna 2013. u HNK Mostar, Ulica Kneza Domagoja bb s početkom u 10 sati.

Riječ je o tekstu koji je osvojio treću nagradu na natječaju za najbolji dramski tekst u Hrvatskoj 2011. Osim glumaca HNK Mostar po prvi put sudjelovat će i kolege glumci iz Narodnog pozorišta Mostar i Pozorišta lutaka Mostar.

U predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Velimir Njirić Pšeničnik, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Nedžad Maksumić, Diana Ondelj-Maksumić, Igor Vidačković, Saša Oručević, Emir Spahić, Ivo Krešić, Angela Bulum i Ivan Skoko. Komad će režirati Tanja Miletić-Oručević, redateljica predstave Bio je lijep i sunčan dan koja je ove godine na Festivalu bh. drame u Zenici po odluci stručnog žirija osvojila nagradu za najbolju predstavu u cjelini.

Novinarima će se obratiti v.d. ravnatelja Ivan Vukoja, v.d. umjetničkog savjetnika Dragan Komadina i redateljica Tanja Miletić-Oručević.

tačno.net
Autor 8.9.2013. u 17:43