LeapIn Mostar: Neslužbeno obrazovanje kao korak do uspjeha

tačno.net
Autor 2.5.2017. u 15:01

LeapIn Mostar: Neslužbeno obrazovanje kao korak do uspjeha

Mostar će u petak, 5. svibnja biti domaćin konferenciji LEAP-In​, koja je predkonferencija za konferenciju Leap Summit Zagreb.

LEAPIn Mostar se organizira u INTERA Tehnološkom parku ​s početkom u 9 sati. Okuplja oko 200 mladih koji će zajednički razgovarati o temi “Neslužbeno obrazovanje kao korak do uspjeha“.

Konferencija dovodi relevantne stručnjake iz cijele zemlje da razgovaraju, raspravljaju i pokažu važnost neslužbenog obrazovanja u svijetu danas. U zemlji koja zanemaruje ogromnu stopu nezaposlenosti, najvažnije pitanje koje dobijete kao osoba od 18 do 30 godina je “Imate li posao?”, kazali su iz organizacije.

Organizatori pozivaju sve uspješne mlade ljude da se pridruže na konferenciji LEAPIn ​ovoga svibnja u prelijepom Mostaru te da na taj način budu dio konferencije LEAP Summit ​u Zagrebu.

LEAP Summit​ je najveća konferencija za mlade u Jugoistočnoj Europi, koja se održava od 11. do 13. svibnja u Zagrebu, a okuplja više od dvije tisuće izaslanika iz 30 zemalja svijeta te više od 60 poznatih predavača iz multinacionalnih poduzeća poput IBMa, Microsofta, Googlea, P&Ga, Deutsche Telekoma, Disneya i drugih, ali i veliki broj poduzetnika i investitora.

 Nakon uspješne konferencije LEAP Summit 2016. ​organizacijski tim je odlučio pružiti jednodnevno iskustvo gradovima iz drugih država te je ove godine za Bosnu i Hercegovinu grad na Neretvi ​dobio svoju konferenciju LEAPIn , gdje će se na jednom mjestu će se okupiti govornici iz oblasti poduzetništva, inovacija i menadžmenta iz BiH, priopćeno je.

Mi mladi smo shvatili da samo službeno obrazovanje nije dovoljno te da nam je potrebno puno više znanja, vještina i mentaliteta kako bi postali konkurentni na tržištu rada. Osobe koje će nas učiti kako se izboriti na tržištu su osobe koje su prošle kroz godine neslužbenog obrazovanja i ostvarile se u današnjem svijetu“, zaključili su organizatori te dodali: „Vrijeme je da mi mladi preuzmemo život u svoje ruke.

tačno.net
Autor 2.5.2017. u 15:01