Marinko Šanje: Sveučilište i dalje bez prostora za rekreaciju zbog nenamjenskog trošenja novca

tačno.net
Autor 12.4.2018. u 14:44

Marinko Šanje: Sveučilište i dalje bez prostora za rekreaciju zbog nenamjenskog trošenja novca

“Probijanjem svih mogućih rokova za građevinske radove na revitalizaciji sportskog igrališta u okviru kampusa Sveučilišta u Mostaru još jednom se pokazala nebriga za poboljšanjem uvjeta kada je riječ o dodatnim sadržajima za studente ove obrazovne institucije u Gradu na Neretvi”, ističu iz Foruma mladih Naše stranke.

Marinko Šanje, potpredsjednik Foruma mladih Naše stranke tim povodom poziva Rektorat Sveučilišta da na službenim stranicama transparentno objavi proračun i javno da na uvid gdje će se utrošiti 125.000 KM koje je izdvojila Vlada Republike Hrvatske za obnovu popularnog Vojničkog igrališta.

“Prvobitno su najavljivali da će obnova započeti na jesen prošle godine, jer su novce od Vlade RH morali utrošiti do početka 2018. godine, zatim se odustalo od planiranih 300.000 KM da bi sada govorili kako će se utrošiti oko 50.000 KM, te se s punim pravom pitamo gdje su novci i, još važnije, gdje je ta briga za ostanak mladih u BiH u čijem se svjetlu vlast u HNK u medijskim istupima predstavlja, a koju u praksi ne vidimo?”, kaže Šanje.

Pored nedostatka čitaonice, studenti Sveučilišta i dalje ostaju zakinuti i za adekvatan prostor za rekreaciju.

tačno.net
Autor 12.4.2018. u 14:44

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija