Ne birajmo, crnu  nam budućnost

 Mr Milan Jovičić
Autor 16.9.2018. u 14:27

Ne birajmo, crnu  nam budućnost

Možda  ništa bolje i ne zaslužujemo, prema čipovima, koji su nam zakržljali u našim učmalim i bajatim memorijama.

Kraljevina, Republika Srpska i fantomska Herceg Bosna, genocidne tvorevine sa temelja kostiju i lobanja njihovih žrtava, izrodila je i ponudila, svoje zloćudne kandidate za Predsjedništvo, Bosne i Hercegovine.

zlokaotakvo

Dakle, u vremenu smo morbidnih i luđačkih postupaka, razno-raznih samoproglašenja, kao što to čini guslar iz Laktaša, Milorad Dodik, budući kralj Republike Srpske.

Njegov pajdaš i jaran, „lukavi latin„ mostarski, orguljaš Dragan Čović, samoproglašeni je akademik, samoproglašene akademije, HAZU, iz Mostara.

Ništa čudno,  jedan i drugi i su mali, „uzorite“  mentore, lucidne ideologije, Slobodana i Franju, nedonoščad Radovana i Bobana, znaju i kako se  „firerovski„ ponašati i zauzimati stavove, koji odgovaraju, njihovoj „čistokrvnoj„ rasi.

Po uzoru na  nacistički zakon,  tzv. Nirberški zakon  iz 1935. godine i naši kandidati za Predsjedništvo, Milorad Dodik i Dragan Čović, moraju biti „čistokrvni„ predstavnici svoje rase i da ih samo biraju, velikosrpski i velikohrvatski, nacionalistički i „čistokrvni„ rod.

Svakako je na djelu, profašistička ideologija, koja je po našim zabludama, već poodavno pobjeđena, jer se njeni recidivi, poput metastaze karcinoma, najcrnje vrste održala i ponovo razvila i u našem realnom okruženju.

fireri

Sl. Kralj RS-a i Božiji miljenik, u ime Boga i Sv. Trojice, guslar iz Laktaša

Eto vama, poštovani  sugrađani i narode, vaših kandidata, te ukoliko ste istinski i poludili, posenilili, raspamećeni dugogodišnjom vladajućom nacionalističkom klikom i niste se osvjestili, kome i kako dati svoj glas na oktobarskim izborima, izaberite ovu crninu i tugu, da žalosnije i ne može nama biti.

Ovim izborom, konačno ćete i dobiti i svoje „firere„ za tamnu budućnost, države Bosne i Hercegovine, za lošu sudbinu sospstvene porodice i za zajedničku mračnu budućnost, poput inkvizicijskih kazamata. Birajte, na vama je red.

Njihovi, današnji mentori, Vučko ili Aleksandar Vučić i Kolinda Kitarević, prijatelji su ovih „muzičara„  koji u kontinuitetu udaraju na suverenitet, naše domovine, Bosne i Hercegovine. Prema, matematičkoj logici i tumačenju, da je prijatelj našeg neprijatelja, a zaista su nam neprijatelji i Milorad i Dragan, naši su neprijatelji.

Smiješno je i žalosno, lukavo i perfidno, njihovo tumačenje, da je i Republika Srbija i Hrvatska, neki garant naše opstojnosti, totalne nebuloze, jer su samo potpisnici Dejtona i ništa više.

Svakodnevnom retorikom i mješanjem u unutrašnje probleme, naše države i preko svojih, doglavnika Dragana i „kralja„  Milorada, permanento urušavaju nam državni sistem i nadaju se u budućnosti, nekoj velikoj Srbiji i sličnoj NDH-aziji.

Ukoliko, nedaj Bože, ovi kandidati i okupiraju „fotelje, članova, budućeg Predsjedništva, vjerovatno se i nadaju, takvom ishodu scenarija i po SANU  i prema HAZU, ali uz blagoslov i vjerskih vjerodostojnika, patrijahra Irineja i Sv. Oca, Pape Franje.

Nadati se uticaju i zaštiti, Vatikana i Rusije, dok „licemjerna„ i lijena Evropska Unija drema sa Valentinom Inckom, što znači da nam od međunarodne zajednice, nema istinske i realne pomoći.

Dakle, građani i narodi, uzdajmo se samo u sospstvene glasove u mjesecu oktobru, kako ne bi veoma brzo svi zajednički, u narednom periodu, popadali poput požutjelog i uvenulog lišća, kada nam ni Amerika, pomoći neće moći.

 Mr Milan Jovičić
Autor 16.9.2018. u 14:27

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija