Mostar se oprašta od ljudine i legendarnog navijača Veleža Emira Humačkića

tacno.net
Autor 17.2.2022. u 08:45

Izdvajamo

  • "Danas je sa naše tribine otišao još jedan od nas. Otišao je naš Emir Humačkić. Svaki dan je živio za svoj i naš Velež. Otišao je na neku nebesku crvenu tribinu. Sigurni smo da ćeš se gore naći sa rajom. Navijajte a i mi ćemo navijati obećajemo i čuvati sjećanje na tebe i sve ostale crvene koji su nas napustili... Laka ti zemlja mostarska Emire."

Povezani članci

Mostar se oprašta od ljudine i legendarnog navijača Veleža Emira Humačkića

Otišao je Čovjek, ljudina, Mostarac Emir Humačkić. Volio ga je cijeli Mostar, bio je čista dobrota čija je plemenitost obasjavala sve koji su imali sreću da ga upoznaju. Disao je za Velež, išao na sve utakmice Rođenih, službene i prijateljske.

Dočekao je da ponovno njegov Velež igra u Evropi. Bio je sretan kao malo dijete nakon čuda koje su priređivali izabranici Feđe Dudića. Svaka pobjeda Veleža za njega je bio praznik koji je slavio kao dječak.

Navijači Veleža se opraštaju od voljenog Emira. Izraze saučešća dali su trener Veleža Feđa Dudić i njegov pomoćnik Avdo Kalajdžić.

UG Mostarski Rođeni uputili su posljednji pozdrav Emiru: “Danas je sa naše tribine otišao još jedan od nas. Otišao je naš Emir Humačkić. Svaki dan je živio za svoj i naš Velež. Otišao je na neku nebesku crvenu tribinu. Sigurni smo da ćeš se gore naći sa rajom. Navijajte a i mi ćemo navijati obećajemo i čuvati sjećanje na tebe i sve ostale crvene koji su nas napustili… Laka ti zemlja mostarska, Emire.”

Redakcija portala Tacno.net upućuju saučešće porodici Emira Humačkića, FK Velež i svim navijačima Veleža.

tacno.net
Autor 17.2.2022. u 08:45