Poziv mostarskim studenticama i studentima za učešće na ‘Omladinskom Forumu: dijalogom do razumijevanja’ u Mostaru

tačno.net
Autor 27.2.2015. u 18:29

Izdvajamo

  • Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente za sudjelovanjem u Omladinskom Forumu da svoja kratka motivacijska pisma (s odgovorom na pitanje Zašto želite sudjelovati u "Omladinskom Forumu: dijalogom do razumijevanja"?) pošalju na adresu e-pošte [email protected] najkasnije do 8. marta/ožujka 2015. godine. Odabrane studentice i studenti bit će obaviješteni o detaljima i programu Foruma do 11. marta/ožujka 2015. godine. Sve dodatne informacije možete dobiti na isti e-mail.

Povezani članci

Poziv mostarskim studenticama i studentima za učešće na ‘Omladinskom Forumu: dijalogom do razumijevanja’ u Mostaru

“Omladinski Forum: dijalogom do razumijevanja” nastao kao ideja dvojice studenata iz Mostara – Marka Vrljića i Nikole Vučića – održat će se od 14. do 16. marta/ožujka 2015. godine u kongresnoj sali hotela Bristol u Mostaru.

Omladinski Forum povezuje trideset mostarskih studentica i studenata Univerziteta Džemal Bijedić i Sveučilišta u Mostaru koji će tijekom tri dana održavanja Foruma imati priliku slušati predavanja uglednih intelektualki i intelektualaca iz BiH i Hrvatske te na njima aktivno sudjelovati. Tematski okviri predavanja koja su raspoređena kroz tri dana su:

  • Jezik i nacionalizam: jezik kao izgovor za segregaciju u obrazovanju;
  • Sloboda mišljenja i govora (danas);
  • Ljudska prava: stazama jednakosti i slobode;
  • Religija i sukobi: između vjere i politike.

Cilj Omladinskog Foruma je edukacija mladih ljudi, studentica i studenata koji studiraju na fakultetima gore spomenutog Univerziteta i Sveučilišta, o temama koje se prešućuju i zanemaruju kroz institucionalno obrazovanje, ili se pak o njima nedovoljno govori u obrazovnom sistemu Bosne i Hercegovine uopće.

Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente za sudjelovanjem u Omladinskom Forumu da svoja kratka motivacijska pisma (s odgovorom na pitanje Zašto želite sudjelovati u “Omladinskom Forumu: dijalogom do razumijevanja”?) pošalju na adresu e-pošte [email protected] najkasnije do 8. marta/ožujka 2015. godine. Odabrane studentice i studenti bit će obaviješteni o detaljima i programu Foruma do 11. marta/ožujka 2015. godine. Sve dodatne informacije možete dobiti na isti e-mail.

Logo Omladinske Fondacije SHL, donatori OF-aOmladinska Fondacija SHL

“Omladinski Forum: dijalogom do razumijevanja” će za sudionike Foruma osigurati hranu i osvježenje. Ovaj događaj organizirat će se zahvaljujući financijskoj potpori Omladinske Fondacije Schüler Helfen Leben.

tačno.net
Autor 27.2.2015. u 18:29