Prijatelji životinja poručuju: “Najveći zločin nad životinjama upravo počinje u vašem tanjuru”

tačno.net
Autor 6.10.2013. u 21:06

Prijatelji životinja poručuju: “Najveći zločin nad životinjama upravo počinje u vašem tanjuru”

Ovih dana Udruženje građana protiv okrutnosti nad životinjama “Prijatelji” Mostar su počeli sa edukacijom građa grada Mostara, dijeleći letke o veganskom izboru prehrane, o pravoj istini McDonald’s hrane, o uzročnicima bolesti dijabetes i srčanih i ostalih bolesti uzrokovane konzumacijom mesa, mlijeka i mliječnih prerađevina.

Da podsjetimo građane “najveći zločin nad životinjama upravo počinje u vašem tanjuru”. Taj komad mesa nije stvar, već živo biće koje je imalo dušu i voljelo život, to biće je imalo majku koja ga je voljela, oči, uši, dušu, sve ono što imamo i mi sami. Želimo naglasiti da se zločin nad životinjama svakodnevno pravi, i da upravo mi konzumenti možemo promijeniti to.

Prelaženjem na vegetarijansku/vegansku prehranu mi spašavamo milione nedužnih života koji se samo rode da bi bili mučki ubijeni zbog nas, spašavamo planet jer je veganska/vegetarijanska ekološkija, spašavamo milione gladne djece i ljudi u Africi jer za gradnju farmi za životinje su nam potrebne tisuće i tisuće hektara zemlje te još tisuće i tisuće hektara za sadnju poljoprivrednih kultura s kojima se hrane te životinje, a umjesto toga bi se s tim mogli hraniti ljudi.

ZAPAMTITE: VI PRAVITE IZBOR IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI!

tačno.net
Autor 6.10.2013. u 21:06

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija