Stručni seminar Web Dev Redemption

tačno.net
Autor 4.4.2019. u 16:12

Stručni seminar Web Dev Redemption

Tehnološki klub BEST Mostar organizuje akademski seminar o Web Developmenta za domaće i strane studente koji će se održati od 05. do 14.05.2019. na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru s ciljem da studentima omogući razvoj, sticanje novih vještina i znanja.

Kroz 10 dana, koliko seminar traje, participanti će imati 26 radnih sati koji će biti sačinjeni od: predavanja, radionica, posjeta kompanijama, samostalnog rada i ispita koji će iznositi najviše procenata u cjelokupnom ocjenjivanju polaznika.

Polaznici seminara će nakon istog biti u stanju praviti jednostavne web stranice ili aplikacije, a sam certifikat BEST-ovog seminara nosi određen broj ECTS bodova ali i relevantnost prilikom zaposlenja budući da su BEST-ovi akademski seminari izuzetno popularni u sektoru informacijskih tehnologija, kao i sama organizacija.

Ovaj desetodnevni program iznimno je kvalitetna podloga za one koji se namjeravaju baviti Web Developmentom ili su mišljenja da bi ovakav seminar mogao biti dobra prilika da usavrše i prošire znanje. Također će biti u mogućnosti da otvore nova poznanstva i razmjene iskustva sa studentima iz cijele Evrope.

Naime, za ostvarenje ovako velikog projekta koji organizuju isključivo studenti, članovi BEST-a, potrebno je više od 10 hiljada KM koje su prikupljene od sponzora i partnera projekta. Na seminaru će učestvovati 24 studenata sa univerziteta diljem Evrope i 10-20 studenata sa mostarskog Univerziteta gdje će kroz kreativna i interaktivna predavanja učiti i razvijati vještine i znanja.

Tehnološki klub BEST Mostar poziva Vas da se prijavite na stručni seminar Web Dev Redemption. Za više informacija posjetite Facebook ili Instagram stranicu BEST-a Mostar! A prijaviti se možete na LINK…

Tagovi:
tačno.net
Autor 4.4.2019. u 16:12

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija