U ovom tjednu još dvije predstave na Maloj sceni HNK Mostar

tačno.net
Autor 11.2.2015. u 13:21

U ovom tjednu još dvije predstave na Maloj sceni HNK Mostar

U četvrtak 12.02.2015. godine u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar bit će odigrana predstava „Ljepotica iz Leenanea“ autora Martina McDonagha u režiji Segora Hadžagića.

Ljepotica iz Leenanea je crna komedija s elementima melodrame i horora, koja tematizira odnos usidjelice Maureen i njezine majke Mag koje žive na brdu u malom mjestu Leenaneu, na zapadu Irske u okrugu Galway, tamo gdje je mnoga ljeta kao dječak znao provoditi i sam autor – Martin McDonagh. U toj irskoj provinciji svatko zna sve o svakome, ali neke su tajne  ipak dobro čuvane.

U predstavi glume: Jelena Kordić, Sanda Krgo Soldo, Robert Pehar i Bojan Beribaka.

Na Valentinovo 14.02.2015. godine u 19 sati bit će odigrana predstava „Sve o ženama“ autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje.

Predstava „Sve o ženama“ vodi nas kroz pet različitih priča iz svakodnevnog života koje razumiju sve žene na svijetu. Vještim preplitanjem komedije i drame priča nam o prijateljstvu, karijeri,ljubavi, djetinjstvu i starosti. Dođite i pogledajte vještu i brzu transformaciju tri glumice u petnaest likova kroz niz komičnih obrata.

U predstavi igraju:  Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

Ulaznice za obje predstave se mogu rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem  Facebook stranice Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru, te e-mailom: [email protected]

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike.studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu  kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave.

tačno.net
Autor 11.2.2015. u 13:21

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija