DUBIOZA KOLEKTIV nastupa na jubilarnom desetom Brodolomu

tačno.net
Autor 25.4.2016. u 22:16

DUBIOZA KOLEKTIV nastupa na jubilarnom desetom Brodolomu

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih regionalnih bandove, Dubioza Kolektiv je headliner ovogodišnjeg live stagea na festivalu Brodolom, koji se održava 22. i 23. jula u Tuzli. Pored kvalitete i popularnosti koju band ima, organizatori su se odlučili za saradnju sa Dubiozom, jer bi ovo trebao biti jedini njihov nastup u BiH ove godine. Tako da će festival svojoj publici ponuditi ovaj jedinstveni doživljaj i mogućnost da uživaju u fenomenalnoj muzičkoj predstavi upravo prvi dan Brodoloma.

Definitivno će ovo biti spektakularno otvaranje live stagea na kome će u petak, 22.jula nastupati bendovi, a vrhunac te večeri bit će nastup momaka u žuto-crnim dresovima. Zasigurno, jedna energična noć i možda jedan od najboljih uvoda i priprema za drugi dan festivala kada je planiran nastup Dj-va. Uskoro će biti objavljeni i ostali učesnici, kao i ostale informacije o festivalu i ovogodišnjim kartama. Za sada je najvažnije planirati 22. i 23. juli za još jedan nezaboravan Brodolom, ovaj put dva dana i po prvi put u formi festivala.

Fanovi Brodoloma su navikli na vrhunsku produkciju u dosadašnjih devet izdanja, a ove godine organizatori planiraju napraviti dva različita ambijenta. Prvi, namjenjen live stageu za bandove, a odmah na završetku noći sve će se preurediti i prilagoditi drugom danu festivala i izvođačima elektronske muzike. Više informacija može se pronaći na www.brodolom.ba.

tačno.net
Autor 25.4.2016. u 22:16

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija