Koncert – Straight Mickey and the Boyz – petak 18.04.2014.

tačno.net
Autor 17.4.2014. u 07:54

Koncert – Straight Mickey and the Boyz – petak 18.04.2014.

Koalicija Udruga Mladih koja organizira koncert benda Straight Mickey and the Boyz – nestranačka je i nepristrana koalicija čije članice djeluju po principima civilnog društva. Koalicija udruga mladih osnovana je radi ustanovljavanja nezavisnog kulturnog centra mladih grada Splita, kroz koju će se mladi integrirati u zajednicu aktivno sudjelujući u osmišljavanju i proizvodnji kulturnih i subkulturnih sadržaja.  Jedna od aktivnosti je i organizacija koncerata kao dijela kulturnog sadržaja grada Splita.

Straight Mickey and the Boyz po drugi puta stižu u Kocku da nas zapale svojom dvocijevkom za lov na vukove.  Njeni efekti će, pojačani prvim nastupom Repetitora u Kocki, nedvojbeno biti spektakularni.

Straight Mickey and the Boyz su: Miodrag Cicović (gitara, vokal), Boško Mijušković (bas, vokal) i Danilo Luković (bubanj, vokal). Većina ljudi ih na prvu uspoređuje s Partibrejkersima i Disciplinom Kitschme, no ako ćemo ih već uspoređivati s nekim bendom, onda su najbliži zvuku koji je nekad stvarao sjajan jagodinski bend s početka devedesetih, Crni Lilihip. Momci sviraju pravi sirovi i beskompromisni rock’n’roll u koji su upakirani odlični, britki tekstovi.

Repetitori su: Milena Milutinović (bubanj), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal). Jedni su od najprodornijih mladih bendova s Balkana i najbolje što nudi suvremena beogradska garage rock scena. S dva službena izdanja (Sve što vidim je prvi put i Dobrodošli na okean) osvojili su top liste, a s visoko energetskim koncertnim nastupima i publiku širom Europe.

Ovako žestok rock n’ roll dugo niste vidjeli. Ovog petka (18.4.) očekujte jednu pozornicu, dva benda i mnogo dobre glazbe koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Prije i poslije koncerta zabavlja vas Vedro iz Ilije i Zrna Žita, uvijek veseli Kockin gost puštat će sve što već znate napamet: od Culta, Nirvane, Pearl Jama do Overflowa, FOB-a, KUD Idijota i mnogih drugih neprežaljenih hitova. Večer kada će te znati svaku pjesmu napamet i vratiti se u djetinjstvo.

Link na Facebook event: https://www.facebook.com/events/698517243533268/

tačno.net
Autor 17.4.2014. u 07:54