Legendarni Kanda, Kodža i Nebojša u subotu nastupaju u Mostaru

tačno.net
Autor 13.4.2016. u 09:51

Legendarni Kanda, Kodža i Nebojša u subotu nastupaju u Mostaru

Jedan od najpoznatijih alternativnih rock bendova u regiji Kanda, Kodža i Nebojša, povodom 25 godina karijere 16. travnja nastupa u Mostaru.

Poznati beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša ove godine obilježava jubilarnih 25 godina opstanka u top 10 regionalnih rokenrol grupa. Tom prigodom bend će održati koncert u OKC Abrašević,.

Samo za jedan ton su drugačiji od drugih i samim tim su jedna divna originalna pojava na pozornicama u ovom regionu, a i šire. Dugoročan umjetnički rad kroz tekstove Olivera Nektarijevića, svrstava KKN u legendarni i nezaobilazan rock bend ex-yu prostora.

Pored iznimno zavidne diskografije koju čine sedam albuma te jedan DVD, desetine video spotova i TV gostovanja, Kanda Kodža i Nebojša su ubjedljivo najbolji baš uživo, na pozornici, tako da ovu redovnu ali ipak rijetku priliku ljubitelji muzike ne smiju propustiti.

Kao osvježenje i dokaz kreativnosti KKN, ovaj nastup će jednim dijelom biti izvedeni u poluakustičnoj varijanti, uz prearanžirane poznate pjesme.

Koncert će se održati u subotu, 16.04., s početkom u 22h. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 7 KM možete kupiti u OKC Abrašević. Cijena karte na dan koncerta 10 KM.

tačno.net
Autor 13.4.2016. u 09:51

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija