MTV premijera spota “Meni je dosta” tuzlanskog benda Punkart!

tačno.net
Autor 5.11.2015. u 12:08

MTV premijera spota “Meni je dosta” tuzlanskog benda Punkart!

Tuzlanski bend Punkart postoji još od 1998. godine. Pored pet izdatih albuma, bend je prepoznatljiv BH publici, i mnogo šire, po energičnim i drugačijim live nastupima. Uvijek pozitivni, do srži iskreni kroz svoje tekstove pokušavaju objasniti teme koje ih dotiču.
Uz pomoć Udruženja „Tuzla Uživo“ (www.tuzlalive.org), koje je već 15 godina aktivno u polju razvoja muzičke scene, video spot Punkarta za pjesmu “Meni je dosta” je dobio premijeru na MTV Adria, jednoj od najgledanijih muzičkih TV kuća.

YouTube link: http://bit.ly/1WwKjQB

MTV premijera spota “Meni je dosta” je ujedno i najavni singl za album koji je u finalnoj fazi pred izdavanje. Album pod nazivom “Ovo nije za tebe!” će imati deset pjesama koje su kompilacija nikada ne objavljenih uredaka, a obuhvataju period od samog osnivanja grupe do danas. Materijal je sniman u studiju „Pogon“ gdje produkciju potpisuje tuzlanski producent Dražen Mulaosmanović.

Cover (omot) albuma potpisuje Mirko Ilić  (http://bit.ly/1l8bYXe), istaknuti grafički dizajner sa sjedištem u New Yorku, koji je u svojoj karijeri radio covere albuma grupama: Prljavo Kazalište, Azra, Film, Bijelo Dugme, Parni Valjak.

tačno.net
Autor 5.11.2015. u 12:08

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija