OK FEST na Tjentištu/NP Sutjeska

tačno.net
Autor 5.5.2016. u 13:12

OK FEST na Tjentištu/NP Sutjeska

Na do sada održana dva OK Festa 2014. i 2015. godine nastupio je veliki broj poznatih domaćih i regionalnih izvođača: S.A.R.S.; Letu štuke; Rambo Amadeus; Partibrejkers; Orthodox Celts; Atheist Rap; Zoster, Elemental, Zabranjeno pušenje, Brkovi, Rundek Cargo Trio, Bad Copy, Eyesburn, Hladno pivo, Darkwood Dub, Električni orgazam, Ničim izazvan, Sassja, MVP; St. Louis Band; Š.T.R.A.J.K.; Hypnotized; Sharks, Snakes and Planes; Tupas Mene;

OK Fest na Tjentištu/NP Sutjeska i ove godine 01/02/03 jula garantuje nabolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove, koji će se publici predstaviti na 2 stagea.

Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana … imena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska. Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan.

Osim dobre muzike, zabave i nezaboravnog druženja, posjetioci će biti u prilici da uživaju u sadržajima adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festa-a. Rafting, planinarenje, upoznavanje sa neprocjenjivim prirodnim blagom našeg najvećeg nacionalnog parka, panel diskusije sa interesantnim sagovornicima i gostima, filmske projekcije na otvorenom kroz nastavak saradnje sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom samo su dio bogatog programa ovogodišnjeg OK fest-a.

Ovim putem obraćamo Vam se sa prijedlogom za saradnju iskreno se nadajući da će ova kao i naredne informacije i najave o OK Festu naći svoje mjesto u Vašim medijima, te da ćete biti zainteresovani da ispratite naš događaj.

Sve informacije, najave i dešavanje, možete pronaći na:

Web: www.okfest.net

FB: https://www.facebook.com/OKFest2014

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0UeTq4ofmh96IlwvIWXkMQ

Twitter: https://twitter.com/OKFestTjentiste

Instagram: https://instagram.com/okfesttjentiste/

Tagovi:
tačno.net
Autor 5.5.2016. u 13:12

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija