Počinje drugi po redu Džumbus festival

tačno.net
Autor 22.8.2017. u 12:40

Počinje drugi po redu Džumbus festival

Danas počinje drugi po redu Džumbus festival! Podsjetimo, Džumbus DIYYF (Do It Yourself Youth Festival) organizuju mladi ljudi (18 do 25 godina) i sami kroje njegov sadržaj. Uz podršku Tuzla Live udruženja uče se pripremi, organizaciji i realizaciji događaja, a danas 22.8.2017.g., u Zlatarskoj ulici od 17h Džumbus ekipa započinje svoju novu avanturu.

Festival će započeti vrlo interesantnom igrom pod nazivom Adventure Džumbus u kojoj mogu učestvovati svi koji imaju pametne telefone. Riječ je o Actionbound aplikaciji koju trebate instalirati na vaš telefon. Igra je jako zanimljiva. Odgovarat ćete na pitanja koja su vezana za ovaj mali festival,  šetati Tuzlom i otkrivati njene znamenitosti.

Džumbusarke i džumbusari  pozivaju sve zainteresovane, da im se pridruže u današnjoj igri, i započnu ovogodišnji festival. Pored prošlogodišnjih događaja sa nazivima Ne pravi Džumbus od Zdravlja, Džumbar bazar i Comic Fest, tu su i događaji za ljubitelje elektronske, rock’n’roll i metal muzike. Iz Tuzla Live udruženja poručuju da bi ove godine mogli iznenaditi i jednim novim, vrlo zanimljivim događajem koji do sada nije bio u Tuzli!

Dođite, uključite se i vi u organizaciju. Započnimo Džumbus avanturu zajedno!

tačno.net
Autor 22.8.2017. u 12:40

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija