Davor Dragičević poručio Gordani Tadić: Svojim nedjelovanjem samo potkrepljujete zločine i ubistva

tačno.net
Autor 1.6.2020. u 09:42

Davor Dragičević poručio Gordani Tadić: Svojim nedjelovanjem samo potkrepljujete zločine i ubistva

Foto: PrtScr/RadioSarajevo

Davor Dragičević otac ubijenog Davida Dragičević na Facebook stranici Pravda za Davida napisao je otvoreno pismo Tužilaštvu BiH, glavnoj tužiteljici Gordani Tadić i Agenciji za istragu i zaštitu.

Njegovo pismo prenosimo u cjelosti:

“Da li su vama preče maline, kruške, jabuke od života vaših građana? David Dragičević i Dženan Memić su ubijeni, što vi vrlo dobro znate i posjedujete dokaze za taj organizovani zločin.

Dana 24. augusta 2018. godine sam lično predao sve dokaze u vezi sa organizovanim ubistvom moga djeteta. Da imate imalo ljudskosti, obraza i poštenja do sada bi sve bilo završeno i moje dijete bi našlo mir i spokoj.

Ne, vama su bitnije igrice na relaciji SDA-HDZ-SNSD. Svi gore navedeni su na slobodi, dok moje dijete trune u austrijskoj crnoj zemlji, zapamtite nema Boga ni Allaha koji će vam oprostiti ubistva djece.

Svojim nedjelovanjem samo potkrepljujete zločine i ubistva. Pravda za Davida, Pravda za Dženana, prava za svu djecu. Svemu jednom dođe kraj, a našoj djeci ste oduzeli život i dalje im prevrćete kosti. Zločini će biti kažnjeni”, napisao je Davor.

tačno.net
Autor 1.6.2020. u 09:42

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija