Foto baza dolazi u Mostar i Trebinje

tačno.net
Autor/ica 10.2.2023. u 11:42

Foto baza dolazi u Mostar i Trebinje

Foto: Siniša Cigić

U nastavku svoje turneje kroz bosanskohercegovačke gradove, Foto baza organizuje druženje sa fotografima i fotografkinjama u Mostaru i Trebinju.

Foto baza će organizovati druženje u Mostaru u četvrtak, 16. februara, od 19 časova. Potrebno je samo da potvrdite svoje prisustvo na ovom linku i dođete u Villu Milas, Franjevačka 3.

https://docs.google.com/forms/d/1gQUfMPS7FwSaxx_iHIKTJr5reefCzNAIiJs3-dSJKps/edit#responses

U Trebinju su narednog dana, u petak, 17. februara, takođe od 19 časova. Za druženje u ovom gradu popunite ovaj formular i dođite u Kulturni centar, Trg palih boraca 1.

https://docs.google.com/forms/d/1NiRHSHt8yvUuXSk-SMjfkrzpCFJWZpMvcNNHChTk3nc/edit#responses

Na druženjima ćete vidjeti koje najčešće greške fotografi prave prilikom postavljanja fotografija, šta klijenti najviše kupuju, te koje komentare dobijaju od klijenata. Na druženjima će biti osnivačica Foto baze Vanja Stokić i najaktivniji autor Ajdin Kamber.

Naravno, druženje je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, bez obzira da li već imate aktivan profil na Foto bazi ili ne. Pozivaju i fotografe i fotografkinje iz okolnih mjesta da im se pridruže u Mostaru i Trebinju, ali napominju da ne snose troškove prevoza i smještaja.

tačno.net
Autor/ica 10.2.2023. u 11:42