KOLONA SJEĆANJA 2020. Supredsjednici zapalili lampione: Svaki je korak jednako važan

tačno.net
Autor 18.11.2020. u 12:52

KOLONA SJEĆANJA 2020. Supredsjednici zapalili lampione: Svaki je korak jednako važan

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, supredsjednici Centra Dalija Orešković, Marijana Puljak, Dario Carev i Marin Račić zapalili su lampione u Vukovarskim ulicama u svojim gradovima, a građane su pozvali da se u obilježavanje uključe paljenjem lampiona na sebi najbližem i najprimjerenijem mjestu.

Supredsjednici stranke Centar u utorak su pozvali sve građane da u ovogodišnjoj Koloni sjećanja na žrtve Vukovara sudjeluju paljenjem lampiona na sebi najbližem i najprimjerenijem mjestu.

Zbog specifičnosti ove godine, obilježene pandemijomkoronavirusa, svi koji bilo gdje u Hrvatskoj naprave svoj korak za Vukovar i zapale svijeću, sudionici su najveće i najdostojanstvenije kolone sjećanja, poručili su iz Centra.

Dalija Orešković, Marijana Puljak, Dario Carev i Marin Račić učinili su to u Vukovarskim ulicama svojih gradova: Zagreba, Splita, Varaždina i Rijeke.

Lampione su upalili u Vukovarskim ulicama između kućnih brojeva 18 i 20, kako bi na simboličan način ukazali na datum žrtve Vukovara, 18. studenog, kao i na posebnu obljetnicu, ove 20. godine.

Centar poziva građane da svi učine jedan svoj mali i ujedno veliki memorijalni korak za Vukovar.

tačno.net
Autor 18.11.2020. u 12:52

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija