Nagrada za najpredanijeg radnika u Mostaru

tačno.net
Autor 20.8.2018. u 14:23

Nagrada za najpredanijeg radnika u Mostaru

Danas su članovi U.G. Zajedno za naš grad – Mostar, u prostorijama J.P. Komos u Mostaru predali zahvalnicu i bajramluk – novac koji su donirali članovi Udruženja u iznosu 350,oo KM jednom od njihovih najboljih radnika.  Čovjeku koji radi po suncu, po kiši i zimi, ljeti….uvijek. 

Može se sresti i u 22 sata uvečer ljeti kako neumorno radi čisteći mostarske ulice dok sve vrvi od turista. U zimskim satima dok bura nosi sve ispred sebe, Amereta iz hotela Bristol bi mu napravila čaj da se okrijepi, popio bi, zahvalio i nastavio dalje. Svi ga dobro znaju u Mostaru. On svojim radom pokazuje kako se treba raditi i voljeti svoj grad. Radi se o našem Amiru Zloji.

azo1

Foto: Amir radi i u noćnim satima dok drugi odmaraju 

az5

am

“Amir je radnik čistoće kojeg smo prepoznali kao vrlo predanog i marljivog, posebno u ovim danima turističke sezone. Građani ovog grada ga susreću u svako doba dana i u noćnim satima kako predano prazni korpe prepune smeća, i uvijek nasmijanog”, ističe Nermin Mehić i dodaje: “želja nam je bila da Amir vidi da ima ljudi u gradu koji vide i cijene njegovo zalaganje. Nije nešto veliko ali je od srca.

azz

Hvala na toplom prijemu direktorici J.P.Komos gosp. Vesna Morgan Karanović i poslovođi Amirovom gosp. Hajruši Sejfedinu.

Posebna zahvala ide članovima Udruženja koji su za par sati donirali od srca Amiru bajramluk. Zajedno se može mnogo”, kazao je Mehić.

az1

az2

tačno.net
Autor 20.8.2018. u 14:23