RETRO SPORTSKO – GLAZBENI SPEKTAKL U ZAGREBU

Autor/ica 14.6.2012. u 10:05

RETRO SPORTSKO – GLAZBENI SPEKTAKL U ZAGREBU

Uz natjecateljski dio turnira, ove nas subote na Šalati očekuje i Teniski muzej Zvone Bobana, zabavni program uz Ellu Dvornik i natjecanje u stenjaju, kao dio bogatog programa Šalata Zagreb Retro Opena 2012.


Zagreb, 14.06.2012. – Na Zagrebačkoj ŠRC Šalata ove će se subote 16. lipnja održati sportsko-glazbeni RETRO spektakl “ŠALATA ZAGREB RETRO OPEN 2012.” s početkom od 09 sati. Udruga mladih Teniski Fakat – TENFA organizira retro turnir u tenisu na zemljanim terenima TK Medveščak (ŠRC Šalata). Posebnost ovog turnira je da svi sudionici natjecateljskog dijela turnira moraju biti odjeveni u stilu ’70-ih i ‘80-ih godina prošlog stoljeća. 

Uz natjecateljski dio turnira, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program. Ella Dvornik puštanjem ploča pridružiti će se službenom party-u Disko Š(a)latanje do daljnjeg na kojem nastupaju i već najavljivani ELVIS i DJ DAVID HASSELHOFF (Dirty Dancing-Močvara). 

Na ovom nesvakidašnjem sportskom događaju natjecatelji muškog i ženskog dijela turnira mogu osvojiti originalno retro prijevozno sredstvo, te cijeli komplet originalnih must-have retro nagrada. Nakon sportskog dijela programa održati će se i battle u stenjanju, po prvi puta na našim prostorima. To je samo još jedan razlog za povratak u neodoljive godine prošlog stoljeća, neka davna i sretnija vremena. 

Subotnji spektakl na Šalati ima i edukativnu ulogu za koju se pobrinuo prijatelj i ljubitelj tenisa te Udruge Tenfa, nogometni virtuoz Zvonimir Boban. Naime, kao dugogodišnji teniski kolekcionar koji je, oduševljen idejom o turniru, ustupio je raritetne primjerke od kojih su neki stariji i više od 100 godina. Tako je nastao RETRO MUZEJ ZVONE BOBANA vrijedan pažnje svakog fana bijelog sporta. Na retro turniru svoje teniske vještine pokazat će i ljubiteljica sporta Zlata Muck koja će snage odmjeriti s jednim sretnim slušateljem Anetne Zagreb, te veterani TK Medveščak i mnoge druge face koje rijetko možete vidjeti u ovako neobičnom izdanju. 

Prijavite se na http://www.facebook.com/SalataZagrebRetroOpen i na www.tenfa.net, gdje također možete pratiti i avanture simpatičnog Tenfe, službene maskote turnira.

 

Select PR za ŠALATA ZAGREB RETRO OPEN 2012.

 


Tagovi:
Autor/ica 14.6.2012. u 10:05