SKUP SOLIDARNOSTI SA ŽRTVAMA ZLOČINA U BIH U 17 SATI NA TRGU FRANCUSKE REPUBLIKE

tačno.net
Autor 11.12.2017. u 16:47

Izdvajamo

  • "Želimo preživjelima i obiteljima stradalih dati do znanja da društvo u Hrvatskoj nije jedinstveno u slavljenju ratnih zločinaca i ratnih zločina", stoji u pozivu Inicijative mladih za ljudska prava

Povezani članci

SKUP SOLIDARNOSTI SA ŽRTVAMA ZLOČINA U BIH U 17 SATI NA TRGU FRANCUSKE REPUBLIKE

U spomen na žrtve zločina počinjenih od strane pripadnika HVO-a i HV-a u Bosni i Hercegovini, Inicjativa mladih za ljudska prava poziva građane i građanke da im se pridruže u paljenju svijeća danas, 11. prosinca, od 17 do 18 sati na zagrebačkom Trgu Francuske republike.

“Ovim aktom želimo pokazati suosjećanje sa žrvama i uputiti im sućut. Dodatno, želimo preživjelima i obiteljima stradalih dati do znanja da društvo u Hrvatskoj nije jedinstveno u slavljenju ratnih zločinaca i ratnih zločina. Želimo im pokazati da u Hrvatskoj postoje i oni koji će neumorno zahtjevati od svih institucija da zločine počinjene u ime i za račun naše Republike, odnosno od strane snaga pod njezinom kontrolom, treba priznati i osuditi, osuđujući istovremeno i politiku koja je do njihovih stradanja dovela”, stoji u pozivu na današnji skup.

Forum.tm

tačno.net
Autor 11.12.2017. u 16:47

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija