SNJEŽNE RADOSTI UZ DUBIOZA KOLEKTIV

Autor 7.8.2012. u 09:58

SNJEŽNE RADOSTI UZ DUBIOZA KOLEKTIV

KNOCK OUT SNOW Festival 2013. najavljuje glazbeno osvježenje u prekrasnim francuskim Alpama. Dubioza Kolektiv zabavljat će tisuće mladih u Orcieresu početkom sljedeće godine.

 

Zagreb, Orcieres 07.08.2012. – Ledeno osvježenje KNOCK OUT SNOW Festival 2013. najavljuje novo glazbeno iznenađenje. Prekrasne francuske Alpe u mjestu Orcieres u siječnju će posjetiti I grupa Dubioza Kolektiv i tisućama mladih ponuditi pravi glazbeni spektakl. KNOCK OUT SNOW Festival održava se početkom sljedeće godine od 05. – 12. siječnja u organizaciji Collegium Putovanja, a osim odličnih glazbenih večeri posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

 

Dubioza Kolektiv je bend koji djeluje u susjednoj BIH, a nastao je prije 10 godina kao odgovor na stanje u društvu početkom novog stoljeća. Svojim tekstovima žestoko kritiziraju korumpirano društvo, nacionalizam te nepravdu, istovremeno promovirajući želju za slobodom i ravnopravnošću. Organizirali su protestne koncerte pred opće izbore 2006.godine, a svoj četvrti album promovirali su ispred zgrade parlamenta. Nakon 6 albuma te brojnih nagrada ovaj bend već ima kultni status kako u Bosni tako i u regiji. Na prošlogodišnjem KNOCK OUT SNOW Festivalu upravo je tulum uz Dubiozu bio jedan od najboljih.

 

Najveće sportsko – zabavno okupljanje mladih iz regije KNOCK OUT SNOW Festival 2013. i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 n/v. Za sve one koji još nisu savladali tehniku skijanja tu je ski&snowboard škola s licenciranim instruktorima HZUTS-a i ISIA-e. Iskusni skijaši moći će uživati u skiercrossu, boardercrossu, paralelnom slalomu, veleslalomu, snowtobogganingu, te ostalim rekreativnim igrama.

 

Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .

 

Tagovi:
Autor 7.8.2012. u 09:58