SNJEŽNI PARTY U ZAGREBAČKOM MANSIONU

Autor 3.10.2012. u 13:00

SNJEŽNI PARTY U ZAGREBAČKOM MANSIONU

Zagrebački klub Mansion najavljuje koncert grupe Connect i KNOCK OUT SNOW Festival party. Zagreb će ponovo uživati u brojnim hitovima rapera iz Zaprešića.

Zagreb, 03. listopada 2012. – Zagrebački klub Mansion za srijedu 17. listopada najavljuje koncert grupe Connect i KNOCK OUT SNOW Festival promo party. Kišnu i snenu zagrebačku jesen razbudit će hitovi Connecta koje svi volimo.

KNOCK OUT SNOW Festival održava se od 05. – 12. siječnja u francuskim Alpama u prekrasnom gradu Orcieresu, a okuplja tisuće mladih gostiju željnih dobre zabave i sportskih avantura. Uz snježne radosti na Festivalu nastupaju Let 3, Dubioza Kolektiv, TBF, Dječaci i Connect, Freemasonsi, RNB Confusion i drugi.

Connect i Mansion vole se javno, pa je tako ovaj koncert već pomalo i tradicionalan. Grupu Connect davne 2000. godine osnovali su producent Bojan Šalamon Shalla, te mladić pamtljivog vokala Ivan Dražić Dragi. Dvije godine kasnije priključuju im se i Jura Blažević Blaze i Selmir Mujagić Burazsel. Pet izdanih albuma, brojni nastupi i hitovi kao što su Jebena, Nebo, Boja mojih vena, Ekipa za očevid, izdvojili su ove dečke iz mase hip hop bendova, te potvrdili njihovu vrijednost na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Sve informacije o ulaznicama i programu kluba Mansion možete pronaći na web adresi www.mansion.hr

Tagovi:
Autor 3.10.2012. u 13:00

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija