Sportska dvorana Kotor

Autor 16.3.2011. u 15:21

Sportska dvorana Kotor

Izgradnja sportske dvorane počela je 20.05.10.g. u Škaljarima, blizu Zavoda za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora.
Direktor tog zavoda Borislav Kašćelan rekao je da će hala imati 2.500 mjesta i trebalo bi da bude završena za godinu.

– Ovaj značajni investicioni objekat obogatiće ponudu Kotora sportskim sadržajima, uz mogućnost korišćenja dvorane u zabavne i kulturne svrhe – kazao je Kašćelan.

On je rekao da je izvođač radova Građevinsko preduzeće Lipa sa Cetinja, a da je njihova vrijednost više od šest miliona eura.
Podsjećamo da je predsjednica opštine Kotor Marija Ćatović u aprilu razgovarala sa gradonačelnicima Dubrovnika i Mostara, kada je dogovoreno da se ta tri grada kandiduju za Mediteranske igre 2021. godine.

Sportska dvorana u Kotoru jedan je od uslova dobijanja igara koje bi za čitav region bile od višestrukog značaja.

S. Mandić

RADOVI PO PLANU
Autor Radio Kotor

Radovi na izgradnji sportske dvorane u Kotoru teku zadovoljavajućom dinamikom, rekao je Boro Kašćelan, direktor Zavoda za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora, koji je sa Opštinom i Vladom Crne Gore, jedan od finansijera projekta.

Predračunska vrijednost radova je 8 miliona i 800 hiljada eura, a glavni izvođač je DOO Lipa Cetinje. Izgradnja sportske dvorane kapaciteta 2.500 mjesta, počela je 17.maja 2010.godine, a rok za završetak radova je 17.maj ove godine.

Tagovi:
Autor 16.3.2011. u 15:21