TBF ODUŠEVIO UMAG RNB DIVA ESTELLE S NESTRPLJENJEM OČEKUJE VEČERAŠNJI NASTUP

Autor 14.7.2012. u 18:24

TBF ODUŠEVIO UMAG  RNB DIVA ESTELLE S NESTRPLJENJEM OČEKUJE VEČERAŠNJI NASTUP

Umag, 14. srpnja 2012. – Prepuna ATP Dance Arena sinoć je napeto iščekivala završetak posljednjeg jučerašnjeg teniskog meča 23. ATP Vegeta Croatia Open, te početak velikog glazbenog spektakla koji su priredili glazbenici iz splitske grupe TBF. Mladen, Saša, Luka i ostatak TBF-a svoj su nastup započeli pjesmom Tragični junak koju su od prvog stiha prihvatili svi posjetitelji. Očarana umaška publika brojne je hitove pjevala u glas sa TBF-om sve do kraja koncerta. Poneseni atmosferom glazbenici su Umag nagradili izlaskom na bis pjesmom Alles Gut. Nakon završetka koncerta, započeo je pravi party u režiji DJ-a Patrica La Funka koji je na ATP Dance Areni publiku držao budnom do ranih jutarnjih sati. 

SVJETSKA RNB DIVA ESTELLE STIGLA JE U UMAG

 

Svjetska RNB zvijezda Estelle stigla je sinoć u Umag, i s nestrpljenjem očekuje večerašnji koncert za istarsku publiku. Po prvi puta publika će uživo u izvedbi benda moći poslušati hitove American Boy, One Love i drugo. Ulaz na večerašnji koncert na ATP Dance Areni slobodan je za sve posjetitelje.

 

Bogat glazbeni program kojem posljednjih dana svjedočimo završit će u nedjelju 15. srpnja nastupom zagrebačke grupe Jinx i DJ-a Eddia Thoneicka.

 

 

http://www.croatiaopen.hr/

 

Tagovi:
Autor 14.7.2012. u 18:24