VELIKI POVRATAK GLAZBENE LEGENDE MATE MIŠO KOVAČ U ZAGREB

Autor 8.8.2012. u 09:15

VELIKI POVRATAK GLAZBENE LEGENDE  MATE MIŠO KOVAČ U ZAGREB

Istinska glazbena legenda Mate Mišo Kovač vraća se pred zagrebačku publiku velikim koncertom na ovogodišnjem Rujanfestu na Bundeku.

 

Zagreb, 08. kolovoza 2012.Mate Mišo Kovač nakon nekoliko godina konačno pred zagrebačkom publikom. Veliki festival glazbe i gastronomije Rujanfest po peti će se puta održati na prekrasnom Bundeku od 13. – 23. rujna, a bogat glazbeni program predvodi velika glazbena legenda Mate Mišo Kovač koji će stati pred zagrebačku publiku nakon pune tri godine. Hitove poput Ostala si uvijek ista, Ti si pjesma moje duše, Malo mi jedan život s tobom i brojne druge Mišo će sa pratećim bendom izvesti na dugoočekivanom koncertu na velikoj pozornici Rujanfesta. 

Mate Mišo Kovač rođen je u Šibeniku, a karijeru tapetara zamijenio je svjetlima pozornice i već prvom pjesmom tada mladog autora Đorđa Novkovića Više se nećeš vratiti najavio je jedinstvenu karijeru na ovim prostorima. 27 studijskih albuma, 15 kompilacijskih, čine ovog izvođača najprodavanijim u povijesti glazbe u Hrvatskoj ali i u cijeloj regiji. 

Ovogodišnji zagrebački Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300,000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj. 

Noviteti ovogodišnjeg Rujanfesta su Rock Village koji će okupiti sjajne rock sastave, kuća hrvatskih rakija Rakijarnica s bogatom ponudom rakija i odličnim glazbenim programom te Maredo kuća koja predstavlja jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana, a svoje će goste oduševiti vrhunskom hranom I nadaleko poznatim tamburašima. 

Ulaz na Rujanfest, brojne gastro kuće i večernje  koncerte je slobodan do 19h , a od 19h naplaćuje se simboličnih 15 kuna. 

www.rujanfest.com

 

Tagovi:
Autor 8.8.2012. u 09:15