Vjerice, bijednice, prepoznaješ li monstruma u sebi?

Mr. Sci Edin Osmančević
Autor 25.7.2018. u 09:23

Izdvajamo

  • Zato smatram da vodeći svjetski psihoanalitičari bi ponovo trebali da razmotre prijedlog uvođenja modela blentometra kako bi se idiotima zabranilo da se bave politikom. Javnost bi dobila preventivni model dijagnosticiranja neurotičnih oboljenja iskompleksiranih osoba sa socijalnim poremećajima.

Povezani članci

Vjerice, bijednice, prepoznaješ li monstruma u sebi?

FOTO: D. MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

Da današnji psihoanalitičari imaju pune ruke posla pokazuje i kretenska izjava Vjerice Radete, narodna poslanica i funkcionerka SRS, koja je vijest o smrti predsjednice Udruženja ‘Majke Srebrenice’ Hatidže Mehmedović, na svom Twitteru prokomentirala riječima da je umrla Hatidža Mehmedović “iz udruženja biznismenki Srebrenice” te „Ko li će je sahraniti. Muž ili sinovi“.

twitradete

Vjerujem da psihoanalitičari nisu željeli iz etičkih razlog napraviti model mjerenja ljudske gluposti tipa ”blentometra” gdje bi Verica bez ikakve sumnje bila među top 10 u društvu sa ostalim ljudskim ološem tipa Hitlera, Musolinija, Pavelića, Šešelja, Miloševića…

Za njih je zajednička makijavelistička karakteristika nedostatka ljudske empatije. Cilj opravdava sredstvo i po cijenu da je protiv svih humanističkih vrijednosti i etičkih načela? Verice, bijednice, prepoznaješ li monstruma u sebi? Što ti fali u blentavoj glavi?

Zato smatram da vodeći svjetski psihoanalitičari bi ponovo trebali da razmotre prijedlog uvođenja modela blentometra kako bi se idiotima zabranilo da se bave politikom. Javnost bi dobila preventivni model dijagnosticiranja neurotičnih oboljenja iskompleksiranih osoba sa socijalnim poremećajima.

Vjerica Radeta zaslužuje stub srama a sa njom i oni koji je podržavaju.

Mr. Sci Edin Osmančević
Autor 25.7.2018. u 09:23

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija