ПРЕПУНА „АРЕНА“ НА ПРЕМИЈЕРИ ДРУГЕ СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ „ПУНДРАВЦИ“

tačno.net
Autor/ica 8.4.2016. u 10:03

ПРЕПУНА „АРЕНА“ НА ПРЕМИЈЕРИ ДРУГЕ СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ „ПУНДРАВЦИ“

 

Прве две епизоде серије “Пундравци”, Радио-телевизије Војводине премијерно су приказане у препуној сали биоскопа “Арена”. Та серија, намењена тинејџерима од 16-ог априла биће емитована на Првом програму Радио-телевизије Војводине.

Серија “Пундравци” која је настала у сарадњи Радио-телевизије Војводине и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. Та серија је првенствено намењена тинејџерима и како је најављено, бавиће се актуелним темама које боје одрастање просечног тинејџера у Србији. Након успешног приказивања прве сезоне, снимљено је још десет нових епизода.

 

 „Серијал “Пундравци” практично је био повратак играних структура за тинејџере на нашим екранима и на многа питања гледалаца када ће бити настављен, ми смо решили да одговоримо позитивно и наравно захваљујући подршци Покрајинског секретаријата за спорт и омладину који су препознали потребу за оваквим садржајима”, каже Марјана Јовић, главна и одговорна уредница Првог програма РТВ-а.

“Сјајан је био тренутак када су се Весна Коња и Тамара Буревић појавиле на том конкурсу код нас. За час смо се договориле, усагласиле да је заиста један пратећи механизам да ли кроз серијал да ли кроз разну врсту продукцијског материјала који РТВ може да понуди има капацитета, људства и снаге за то да буде још један додатни ветар у леђа целој овој иницјативи”, навела је Мариника Тепић, Покрајинска секретарка за спорт и омладину.

Јунаци серије и у новој сезони су Иси, Суна, Раша и Моца, тинејџерски четверац који се суочава са свим изазовима које са собом носи тај животни период. Њихове телевизијске маме, како они кажу, су Весна Коња и Тамара Буревић, које су сценаристкиње и уреднице серијала.

“Хтели смо некако да се приближимо тој циљној групи тинејџера, јер, да бисмо их волели, морамо их разумети, морамо познавати њихове потребе, тако су заправо настали “Пундравци”. Разлика у овој другој сезони је то што нема стручног дела. Зато што је све играна структура, све поруке се шаљу кроз дијалоге главних јунака”, каже Весна Коња, уредница и сценаристкиња “Пундраваца”.

Премијерно приказивање прве две епизоде серије изазвало је велико интересовање међу тинејџерима.

Серија “Пундравци” биће емитована сваке суботе од 11:30 часова на Првом програму Радио-телевизије Војводине, почевши од 16. априла.

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 8.4.2016. u 10:03