Prijavite se za učešće na Medijskoj letnjoj školi

tačno.net
Autor 11.7.2019. u 11:26

Prijavite se za učešće na Medijskoj letnjoj školi

Foto: CIN

Prijavite se za učešće na Medijskoj letnjoj školi koju organizuje USAID-ov Projekat jačanja okruženja za održivost medija!

Kad: 16–18. avgusta 2019.

Gde: Van Beograda, lokacija će biti naknadno objavljena

Kome je namenjena letnja škola: Letnja škola je namenjena mladim novinarima, urednicima i menadžerima iz tek osnovanih ili mladih medijskih inicijativa, kao i onima koji o osnivanju medija tek razmišljaju, a žele da steknu neophodna znanja i veštine za razvoj održivog medijskog biznisa.

Šta će se dešavati na letnjoj školi: Trodnevna škola će, između ostalog,u fokusu imati teme: razvoj misije, analiza ciljnih grupa, kreiranje relevantnog sadržaja, poželjni formati i izvori sadržaja, kreiranje uredničke i poslovne politike zasnovane na podacima, interakcija s publikom i izgradnja zajednice, održivi poslovni modeli, i druge. Osim radionica i predavanja namenjenih sticanju znanja i veština neophodnih za uspešno poslovanje digitalnih medija u modernim tržišnim uslovima konstantnog tehnološkog razvoja, nudimo vam priliku da u neformalnoj atmosferi saznate više o modelima dobre prakse i upoznate medijske eksperte, autore podkasta i kreatore novih formi medijske komunikacije, ali i da se upoznate sa sličnim inicijativama i pravite nova partnerstva i učvršćujete međusobnu saradnju.

Kako da se prijavite: Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo vas da popunite formular koji se nalazi na sledećem linku najkasnije do 31. jula u 17 časova, a mi ćemo vam javiti rezultate poziva do srede, 7. avgusta. Uz rezultate ćemo vam poslati sve neophodne informacije i detaljnu agendu.

Za sva pitanja se javite Manji Breberina na e-majl adresu: [email protected].

Radujemo se prilici da se upoznamo i sarađujemo,

Vaš Tim USAID-ovog Projekta jačanja okruženja za održivost medija

tačno.net
Autor 11.7.2019. u 11:26