Subotičani daju 100 evra za ime vlasnika ovog psa: Vezao ga lancem u šumi i otišao…

tačno.net
Autor/ica 27.10.2016. u 17:56

Subotičani daju 100 evra za ime vlasnika ovog psa: Vezao ga lancem u šumi i otišao…

16.oktobra, kod Peštanske pruge, na periferiji Subotice, pronađen je pas vezan lancima u sred šume, bez hrane i vode. Pas je ostavljen sa namerom da umre, što se srećom nije dogodilo jer je Subotičanin Danilo tuda šetao svog psa i spazio pokislog mešanca. Grupa Subotičana revoltirana je što je neko ostavio psa, živog i zdravog da ugine u mukama, pa su se organizovali, spasili psa, prikupili novac i sada nude 100 evraonome ko im otkrije ko je osoba koja je u šumi ostavila psa.

Našem portalu obratila se Bernadeta Horvat iz Subotice koja je zamolila da pomognemo u pronalaženju osobe koja je učinila ovo zlodelo.

Danilo ga je pronašao, skinuo sa lanaca i slučaj prijavio nadležnima. Pas se trenutno nalazi u jednom prihvatilištu, gde ne može dugo da ostane. Grad smo izlepili plakatima sa fotografijom psa i očekujemo da nam se jave Subotičani koji će ga prepoznati i javiti nam ko je vlasnik psa.

Želimo da monstrum odgovara pred nadležnim organima za ovo što je uradio. Kuci tražimo smeštaj i stalni dom. Jako je umiljat i veseo pa se nadamo da ćemo ga uskoro udomiti.

subotica1

Beti nam je rekla da će osoba koja dostavi informaciju o identitetu vlasnika dobiti kao nagradu 100 evra, a sve podatke o vlasniku možete prijaviti na brojeve telefona 062 82 49 300 i 061 622 84 84.

zivotinje.rs

tačno.net
Autor/ica 27.10.2016. u 17:56