A skroz živim u Zagrebu

Igor Serdar
Autor 2.6.2017. u 15:37

Izdvajamo

  • Zaključno rečeno sa sigurnošću mogu reći da je konobar Željko zvani Žac jedini u pravu i nikako ne mogu zamisliti Žaca kako govori da „ovo sve vodi nekuda“ i da mu „se sve ovo jako sviđa“.

Povezani članci

A skroz živim u Zagrebu

Ovo stvarno nikud ne vodi, a i malo mi se gadi  – pogotovo ovi akademici o kojima sam imao sasvim drugačije mišljenje, a skroz živim u Zagrebu – od rođenja do danas i mislio sam da kužim sve to….

Akademik Ivica Kostović i akademik Slobodan Prosperov  Novak donijeli su zaključak da je kurikularna reforma doživjela fijasko. Jandroković  je  „jedan na jedan“ s Romanom Bolkovićem zaključio da „Turska i Erdogan prijete“. Nova TV je na ispitivanju 950 slučajnih građana zaključila da Bandić pobjeđuje s točno osam posto prednosti. Parapsihologinja  xy je također rekla da Bandić pobjeđuje jer ga građani poznaju, ali i da će Metkovićem vladati „markantni muškarac“….

Vrdoljak iz HNS-a će provesti reformu školstva „makar mu to bilo zadnje u životu“…

Plenković će složiti novu stabilnu većinu u Saboru…

Kerum će od Splita napraviti kulturan grad kako Split i zaslužuje…

Agrokoru se nudi tisuću milijardi bilo čega sa svih strana ako obeća kamatu od najmanje 8%….

Trump je izjavio da ga zagrijavanje Zemlje ne zabrinjava, Rusija je pozvala potpredsjednicu Vlade u Petrograd, a konobar Željko zvani Žac je rekao da „ovo nikud ne vodi“ i da mu se „ sve malo gadi“ –

Nećete vjerovati, ali to su sve istinite tvrdnje.

Jedino ne znam što bi bilo da su tvrdnje suprotne?

Zamislite da su akademik Ivica Kostović i akademik Slobodan Prosperov  Novak donijeli zaključak da je kurikularna reforma uspjeh…, ili da je Jandroković kao predsjednik Sabora zaključio da Turska i Erdogan žele surađivati s Hrvatskom bez obzira što se ne slažu s politikom Europske Unije.

Zamislite da je Nova TV na ispitivanje dovela nekih drugih 950 slučajnih građana koji su zaključili s mogućnošću pogreške od tri i pola posto da Bandić gubi izbore s točno osam posto razlike. Ili da je poznata parapsihologinja rekla da Milan zaostaje u odnosu na prije, a da će Metkovićem vladati „dominantna Gradonačelnica“.

Zamislite da je Vrdoljak nešto sasvim drugo rekao u tri popodne nego u tri ujutro?

Možete li zamisliti da je Plenković rekao da neće složiti stabilnu većinu i da idemo na izbore?

Ili da je Kerum rekao da je Split i sad već dovoljno kulturan grad kao što i zaslužuje….

A možete li zamisliti da Agrokoru nitko ne nudi nikakve milijarde ni za kakvu kamatu jer se boje za svoju lovu da im ne propadne….

Ili da  je Trump izjavio da ga zabrinjava zagrijavanje Zemlje, a da Rusija nije pozvala gospođu Dalić nigdje nego je gospođa Dalić morala ostati u Hrvatskoj da i današnji dan pomaže Ramljaku?

Zaključno rečeno sa sigurnošću mogu reći da je konobar Željko zvani Žac jedini u pravu i nikako ne mogu zamisliti Žaca kako govori da „ovo sve vodi nekuda“ i da mu „se sve ovo jako sviđa“.

Nadam se da nisam izazvao nikakve enigme ovim izvrnutim izrečenim tvrdnjama niti kod akademika niti kod Predsjednika Sabora, niti kod šefa Bandića, a nadam se da se parapsihologinja neće naljutiti….

Vrdoljak, Plenković i Kerum su svi odreda prave šaljivdžije i siguran sam da tu neće biti problem….

Brine me Agrokor koji djeluje na sva „tri konstitutivna naroda“, a nije omiljen niti u  bilo kojoj „bivšoj republici bivše države“.

Što se tiče Trumpa on je prevelik za mene pa ne brinem da će se iživljavati na takvoj sićušnosti kao što sam ja  i svi mi s ovih prostora, a poznajem malo rusku literaturu i neke važne ljude iz Boljšoj teatra tako da ću se izvući nekako preko veze.

Gospođa Dalić me užasno brine: ona će se zapitati – kao i obično kad nešto novo sazna o Agrokoru: „ I što sad? Ramljak, nismo vas valjda uzeli da svima popuštate, dajte natjerajte tog idiota da vam plati za sve ovo što je napisao, a nije točno…“ – i zato me Ramljak također jako brine.

Sad se opet mora baviti s nekime o kome pojma nema niti zna kako da to uopće privede kraju.

Ovo stvarno nikud ne vodi, a i malo mi se gadi  – pogotovo ovi akademici o kojima sam imao sasvim drugačije mišljenje, a skroz živim u Zagrebu – od rođenja do danas i mislio sam da kužim sve to….

Igor Serdar
Autor 2.6.2017. u 15:37