Al Qibi Dabi – Kako bi Obamin zločinački pothvat prošao u Haagu?

Autor 4.5.2011. u 01:47

Al Qibi Dabi – Kako bi Obamin zločinački pothvat prošao u Haagu?

Bi li se likvidaciju Osame bin Ladena moglo u nekom imaginarnom Haagu (jer u onom stvarnom nema šanse) definirati kao udruživanje radi zločinačkog pothvata? Naravno da bi, pogotovo ako bi tužiteljstvo bilo dovoljno bezobzirno, sudsko vijeće dovoljno kruto, a obrana Baracka Obame… Hm, tu bi dovoljno bilo da na klupi sjede Luka Mišetić i Greg Kehoe.

Udruživanje radi zločina u tuđoj zemlji

Udruživanje radi zločinačkog pothvata u Abbotabadu započelo je prije osam mjeseci, na sastanku u Bijeloj kući, zaključenom rečenicom: “Locirati, identificirati, eliminirati”.

Nastavljeno je ilegalnom obavještajnom aktivnošću u stranoj zemlji, bez dopuštenja, pa i znanja, tamošnjih vlasti, što se kosi s nizom odredbi međunarodnog prava.

Egzekucija civila i njegovo oskvrnuće

Kulminacija udruženog zločinačkog pothvata dogodila se narušavanjem zračnog prostora rečene strane zemlje, upadom četiriju vodova elitne vojne postrojbe za posebne namjene na posjed u privatnom vlasništvu, te egzekucijom najmanje jedne (koliko je zasad poznato i priznato) civilne osobe starije dobi te američkog i stranog državljanstva.

Barack Obama (Reuters)Barack Obama (Reuters)Predzadnji čin tog udruženog zločina zbio se kad su, izrugujući se vjerskim propisima i slobodama milijuna ljudi, ubijenog civila, hineći pravi obred, bacili u more umjesto da ga sahrane u zemlju.

U obambenom ratu nema zločina!?

Konačni, zaključni dokaz zločinačkog nauma i udruživanja oko istog, dobili smo dan kasnije, u izjavama nekolicine najviših američkih dužnosnika i teoretičara prava, prema kojemu se u obambenom ratu ne može počiniti zločin, čime se ruglu izvrguju i ratno pravo i običaji ratovanja, pa i protiv terorizma.

Zaključno, prekomjernim granatiranjem i rafaliranjem privatnog posjeda na teritoriju druge države, nepotrebnim pucanjem u civile (među kojima su većinu činile žene i djeca!) te grubim vrijeđanjem vjerskih i kulturnih običaja druge rase, konfesije i nacije, Barack Obama i ostali optuženi počinili su zločin protiv čovječnosti i ratnog prava, udruženi u zločinački pothvat kojeg su – što i sami priznaju – uživo promatrali u brijunskoj Bijeloj vili, pardon, u washingtonskoj Bijeloj kući.

10 godina prdekane

Da ima tog Haaga, tog tužiteljstva, tog sudskog vijeća i odgovarajuće obrane, Barack Obama i suradnici bili bi prvostupanjskim rješenjem za osam godina osuđeni na barem deset godina zatvora, a oslobođen bi bio tek jedan od njih, onaj koji je sve vrijeme s Osaminom obitelji trgovao naftom.

Al Qibi, Al Dabi…

Nacional.hr

Autor 4.5.2011. u 01:47

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija