BUDI BRATE MUŠKO I RECI … GLUP SAM

Autor 1.6.2012. u 18:50

BUDI BRATE MUŠKO I RECI … GLUP SAM

Izbor za čuvara obitelji, društva i stavljanja prave stvari u pravo mjesto je počelo. 

U prvom kolu nastupaju: 

KANDIDAT br. 1: Željko Kerum o svojim sugrađanima 

– Najbolje bi bilo da ih Splićani ne dođu uopće gledati, da ih ignoriraju, tako da vide da nisu dobrodošli. 

Da su Splićani Željko Kerum, kao što nisu, ova izjava, bi nekad davno, zvučala ovako:          „ Najboje bi bilo da više ne dolaze. Šporki su, neugledni, smrde, kradu, stavljaju prste u uvo i zavijaju, igraju šijavicu, loču vino i gutaju samoglasnike. Ne želimo ih u svojim familijama. Šta su vlaji ikome ikad dobro donili. Neka ih tamo na polju, u barakama sa konjima i kravama. Tamo in je i misto. Plati vlaja, pa radi ka zvir. Ovdi je normalan svit. A i oni koji misle doći – bolje da ne dolaze. Jer more bit ka Gay Pride ’11. Split je temperamentan grad.“ 

KANDIDAT br. 2:  Neva Deluxe Bečić – rođena u znaku Keruma – o većinama i manjinama

– Većina građana Splita ima svoj stav i taj stav su građani Splita izrazili na prošlogodišnjem takvom skupu. Međutim, ukoliko netko želi organizirati se nitko ga u gradu Splitu nije spriječio. Određene su Prokurative kao mjesto gdje se ta skupina može kretati i time je sve rečeno. Ali, u gradu Splitu svakako nisu dobrodošli. To je mišljenje većine građana s kojim se i ja slažem. 

Do ovog trenutka sam mislio da je ona predsjednica gradskog vijeća, ali vidim da Nevenka radi i u fušu pri Državnom zavodu za statistiku, jer svaki put kada joj pofali legitimacija za mišljenje obiđe oko 190.000 stanovnika grada i priupita ih za mišljenje. I onda nema zajebancije kao nismo znali. Ona točno u svakom trenutku zna koliko njih o nečemu misli. A i čini mi se, da se nakon iskustva sa snijegom specijalizirala i za sigurnost kretanja pješaka po gradu u vrijeme Peder Đira. – Šta ste šetali s njima ako niste peder, eto van sad razbijena glava. – Ovi pederi krvavih glava nisu iz Splita. Samo je malo jebu brojke. Većina od 190.000 je 95.000 plus jedan. Možda je mislila na 2/3 većinu, ali ni to ne odgovara  slici koju smo gledali prošle godine. To je bila kvalificirana manjina. Ista ona koja na pitanje „tko je sinoptičar“, odgovara „sin od optičara“. Znate njih. Takvih ima u svakom kutku planete. Naša verzija glupih Amerikanaca koja nikad nije čula za Teslu. 

KANDIDAT br. 3: Zoran Vinković o filmu „Nema zemlje za pedere“, knjizi „Djeca incesta“ i popisu stanovništva 

– Ovo je katolička, normalna zemlja, a ne zemlja pedera i istospolnih zajednica… i ne moraju 99,9 posto građana tjerati na antiprosvjede… 

Ovo je zemlja većinski papirmatih katolika, deklerativnih katolika, katolika praktikanata, katolika ubojica, katolika silovatelja, obiteljskih zlostavljača katolika, pijanih vozača-ubojica, lopova katolika, tajkuna katolika, utajivača poreza katolika, profesionalnih katolika pedofila, ostalih konvencionalnih građana i 4.290 pedera.

-Već je u Bibliji zapisano da, kad bi se mužjaci i mužjaci parili, ženke i ženke, ni mi ni vi ovdje ne bismo sjedili. 

Jadničak citira prvo izdanje Biblije u kojoj je greška u prijevodu sa grčkog. Naime, djeca Adama i Eve nisu u krvnom srodstvu. Tako da nema incesta pri daljnjoj reprodukciji, jer to je, jebiga – nastrano.

 Dišpet

Tagovi:
Autor 1.6.2012. u 18:50