Da smo Srbi, ne bi taj hodao Beogradom

Čedomir Petrović
Autor/ica 25.3.2017. u 19:34

Da smo Srbi, ne bi taj hodao Beogradom

  • Gospodine Čedomire, pročitao sam nekoliko vaših tekstova do sada, u pravilu sa e-novina, jer to što Vi pišete ni jedan srpski portal neće da objavi. Mnogo šta u vezi Vas mi je jasno ali nije i nikada mi neće biti jasno otkuda ta nesavladiva mržnja prema sopstvenom narodu; otkuda saosećajnost sa stradanjima drugih naroda samo ni jedne jedine, blede, majušne čestice saosećajnosti sa stradanjima Srba. Znam, reći ćete da imate pravo da govorite o srpskim zločinima, bez obzira što drugi ne govore o svojim zločinima i zločincima. Pre svih Šiptari ( oni sami sebe zovu Šiptari) vama toliko dragi i mili. Ubiste se dodvoravanjem Šiptarima, Hrvatima i Muslimanima. Da li su Srbi za Vas ljudi, Petroviću. Plašite li se Boga opaki čoveče pljujući svojim pisanjem na te strašne bolove i tugu srpsku koja je, zapamtite dobro, starija od tuge i šiptarske i hrvatske i muslimanske. Čedomire Petroviću, onda ste Vi monstrum od čoveka, zlo u ljudskom obliku, onda ste Vi gori od ustaša, balista, handžarlija.
  • Ovaj bi se bez sumnje mašio i sablje protiv sopstvenog naroda, zarad samo lepšeg utiska u očima bolesnih i izopačenih nakaza koje ‘gospodare’ ovim nesrećnim svetom. Veliki pozdrav, Svim ljudima koji osuđuju svaki zločin i svakog zločinca na kugli zemaljskoj, Sasa S
  • Ovaj je na opasnim drogama ovako razmislja samo provjereni neprijatelj srba zaposednut je demonom ne osudjujte ga molite se za njega
  • Lepo je ponekad pročitati na koji način razmišljaju teški psihički bolesnici
  • Hrvat je “dijagnoza”, a siptar vrsta majmuna slicnog Pavijanu i citajuci ove komentate vidim da ima i Srba sa slicnim nacinom razmisljanja.
  • Da smo Srbi, ne bi taj hodao beogradom.

***

 Poštovani Dežuloviću, Ivančiću i Krstuloviću.

Pročitao sam na cenjenom portalu Tacno.net da Vas trojica imate problema sa kaznenom prijavom zbog širenja mržnje i netrpeljivosti prema hrvatskom narodu!

Šaljem Vam svoje reference za prijem u Vašu udrugu. Nisam činio nikakve intervencije na komentarima. Želeo sam da ostanu onako kako su napisani. U ovako izraženim emocijama zna se potkrasti, ukoliko me ne razumete to je na vašem jeziku podkrasti, i po koja greška.

Ovih nekoliko anonimnih komentara je samo mali deo onoga što me preporučuje za prijem i što u celosti osvetljava moj lik i delo. Mogao sam poslati još toga, ali bi to bilo desetine knjiga koje bi mogle opskrbiti biblioteku jedne manje seoske osnovne škole.

Mada se ne poznajemo, a postoji verovatnoća da se sretnemo u nekom pržunu zbog našeg subverzivnog delovanja, gde bi se mogli vratiti na daleke početke i osnivati, kao naši veliki sinovi, partijske ćelije u pravim ćelijama.

Sa potpunim razumevanjem i suglasjem u svemu
Čedomir Petrović  za sada bez prave dijagnoze

Čedomir Petrović
Autor/ica 25.3.2017. u 19:34