Dijana Čuljak odlazi s HTV-a!

Autor 26.10.2011. u 12:32

Dijana Čuljak odlazi s HTV-a!

Hrvatska radiotelevizija i dugogodišnja novinarka i urednica Dijana Čuljak dogovorili su sporazumni prestanak ugovora o radu s 30. studenim 2011. godine, priopćeno je s HRT-a

‘Posao koji radim 20 godina na HRT-u je javan. Budući da u ovom trenutku nemam potporu dijela javnosti nema više smisla da radim kao novinar na HRT-u.  Zahvaljujem kući u kojoj sam naučila sve što znam onovinarstvu i upravo zato do krajnjih pravnih ishoda ne želim biti kamen oko vrata televiziji koja me profesionalno odgojila’, rekla je Dijana Čuljak povodom svog odlaska s Prisavlja.

Dogovori o sporazumnom prestanku ugovora o radu između HRT-a i gđe Čuljak traju već neko vrijeme i danas je učinjen i zadnji korak, navodi se u priopćenju s Prisavlja, u kojem se također ističe kako ‘HRT zahvaljuje gđi Dijani Čuljak na njezinu dosadašnjem radu’.

Podsjetimo, Dijana Čuljak u prošlosti je povezivana s nizom afera, poput one o navodnoj prodaji gostovanja u HTV-ovim emisijama, a najnovija afera vezana je uz istragu poslova njezinog još uvijek aktualnog muža Vladimira Šelebaja Selliera.

Tako je policija ovih dana obavila informativne razgovore s novinarima HRT-a koji već godinama upozoravaju na sukob interesa u kojem se nalazi Dijana Čuljak. Hoće li istražitelji napokon popričati i sa samom Čuljakicom, pokazat će se u narednom periodu.

t-portal

Tagovi:
Autor 26.10.2011. u 12:32